AKCIJA na kamp opremo v trgovini Camping Orehek v Domžalah

Datum objave
Kategorija
Statistika

V juliju je bilo veliko neviht, ki jih je spremljal močnejši veter, ki je povzročil kar nekaj škode po kampih, predvsem na kamping opremi gostov. V trgovini Camping Orehek so priskočili na pomoč in predčasno pripravili akcijsko ponudbo celotne kamp opreme na zalogi.

Sunki vetra pogosto spremljajo poletne nevihte in so največja nevarnost za kamping opremo. Največkrat prihaja do poškodb na paviljonih, predprostorih in tendah.

Trgovina Camping Orehek v Domžalah že vrsto let nudi celovito ponudbo opreme za kampiranje, v gornjem prostoru pa imajo tudi razstavni prostor s postavljenimi  predprostori, kamping kuhinjami, mizami, stoli in ležalniki.

Na enem mestu je zbrana vsa potrebna dodatna kamping oprema od kvalitetnih klinov za pritrditev šotorov in baldahinov, do kamping omaric, posod za vodo in kuhanje, kamping hladilnikov zaščitnih paviljonov, tepihov za v predprostore, prenosnih kemičnih wc-jev …

Pri Orehku imajo tudi več kot 30 letno tradicijo servisiranja predprostorov in šotorov, ko lahko pošijejo poškodovano platno, popravijo zadrge na šotorih in baldahinih, dodelajo predprostore, kjer lahko tudi zamenjajo okna.

Akcijska ponudba od 25.7. do 11.8. 2023​

V Camping Orehek so pripravili dodatne popuste pri nakupu kamp opreme, ki velja do 11. avgusta.

Na zalogi imaj veliko izbiro kamping stolov, hladilnih torb, miz, predprostorov Domžale, palic in ogrodja za baldahine.

Popusti na kamp opremo:

> 20% popust na kamp opremo iz zaloge

> 20% popust na baldahine model Domžale in Ljubljana

> 20% popust na kamping kuhinje Izola

> 10% popust na palice, kline, kemijo in drobni material

> 15% popust na kemični wc Porta Potti model 165 in 365

Več informacij in nakup kamp opreme - camp-ing.si >>