Camping Orehek - prenovljena trgovina in popravljalnica šotorov

Datum objave
Kategorija
Statistika
4393 ogledov

Zimski čas so pri Orehku v Domžalah izkoristili za prenovo in povečanje trgovine, ob tem pa so na novo uredili tudi popravljalnico šotorov in baldahinov. Zaradi ukrepov je trgovina do 12. aprila zaprta, so pa ob tem pripravili posebno ponudbo za spletne nakupe.

Večja kamping trgovina omogoča, da na policah predstavijo večje število izdelkov, v gornjem prostoru pa so razstavljeni tudi predprostori, kamping kuhinje, mize, stoli in ležalniki.

Na enem mestu je zbrana vsa potrebna dodatna kamping oprema od kvalitetnih klinov za pritrditev šotorov in baldahinov, do kamping omaric, posod za vodo in kuhanje, kamping hladilnikov zaščitnih paviljonov, tepihov za v predprostore, prenosnih kemičnih wc-jev …

Na zalogi so tudi številni baldahini različnih modelov in dimenzij – trenutno je akcija z 20% popustom na baldahin Ljubljana oz. dodaten popust na spletni nakup za vse ostale predprostore s kodo AVTOKAMPI11.

Še pred pričetkom sezone pa preverite ali vaš šotor ali predprostor potrebuje popravilo. Pri Orehku so specialisti za popravila platna ali različne dodelave npr. šivanje senčil, zamenjava zadrg ali oken. Pravočasno poskrbite, da bo tudi letos kampiranje udobno in varno.

Akcijska ponudba

V Camping Orehek na kamping opremo vedno nudijo tudi dodaten popust.

Od 31. marca do 12. aprila pa na vse izdelke po redni ceni ob spletnem nakupu nudijo 11 % popust s kodo AVTOKAMPI11 in poštnino samo 3,49 € na vse izdelke, ne glede na težo ali znesek naročila. Lahko pa naročene izdelke tudi osebno prevzamete.

Dodatni popusti na izdelke:

Predprostor Ljubljana - 20% popust - cena že od 599 €

Kamping Miza Linear 130 – 30% popust s kodo: AKLINEAR

Kamping kabina Mondo – 100 € popusta s kodo: AKMONDO

Kamping omarica Jum Box 3G - dodatni 20% popust na že znižano ceno s kodo: AKJUMBOX

Kamping omarici Jum Box 3G LS - dodatni 20% popust na že znižano ceno s kodo: AKJUMBOX

Več:

Kamp oprema - ww.camp-ing.si >>

Naročila kamp opreme na Hrvaško >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
4393 ogledov