Kamp Straško vabi na počitnice na otok Pag

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampu Straško je med najbolj priljubljenimi kampi in letos lahko na Pagu kampirate ceneje, saj na kamping kartico nudijo posebne cene. Kamp Straško ob urejenih parcelah nudi tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov.

Na otoku Pag deluje 12 kampov, ki goste vabi predvsem z lepimi peščenimi in prodnatimi plažami ter čistim morjem. V kampu Straškokamp Straško Novalja - avtokampi.si je poskrbljeno, da boste uživali svoj dopust in pozabili na vsakodnevne skrbi.

Raj za otroke ob dolgi prodnati plaži

Kamp Straško leži ob robu Novalje, do katere je 20 minut hoje, uporabite pa lahko tudi prevoz s turističnim vlakcem. Kamp je odprt od 20. aprial do 7. oktobra in navduši z odlično senco hrastovih dreves, dolgo plažo ter bogato ponudbo za otroke. Ta vključuje odlično animacijo, urejena igrala, bazene ob morju, notranjo igralnico, vodni park z napihljivimi igrali, del ceste ob morju pa je zaprt za promet, tako da lahko otroci brezskrbno kolesarijo, rolajo, tekajo in se igrajo.
kamp Straško Novalja - avtokampi.si
Urejene parcele, mobilne hišice, glamping šotori
Kamp Straško sodi med večje in najbolje opremljene kampe na Hrvaškem. Vse parcele v kampu so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, gornji del kampa pa je neparceliran, vendar je tudi tu omogočen dostop do elektrike. Preseneča izredna hortikulturna urejenost, saj ima kamp tudi sredi poletja veliko zelenih parkov, tik ob plaži pa se lahko sončite in počivate na travnati površini.

Mobilne hišice v kampu Straško so za 4 osebe in dodatno lahko prespita še dva otroka. Hišice so postavljene na območjih v bližini morja. kamp Straško Novalja - avtokampi.siLani so postavili še dodatne mobilne hiške Mediteran, ki so od plaže bolj oddaljene, zato so ob njih uredili dodatne bazene.

Če pa si želite nekoliko drugačnih počitnic, potem se lahko odločite za najem glamping šotorov Straško. V ponudbi imajo manjše šotore za 2 osebi in večje primerne za 4 oz. 6 oseb. Vsi šotori imajo lastno kopalnico, eno ali dve spalnici, večji šotori pa so opremljeni tudi s kuhinjo.

Aktivne počitnice na Pagu
Počitnice v kampu Straško nudijo tudi veliko aktivnosti, saj imajo v kampu igrišča za tenis, odbojko na mivki, nogomet, balinanje, namizni tenis in fitnes. V kampu deluje šola deskanja in potapljanja, nudijo pa tudi najem čolnov, skuterjev in koles.

Lokacija kampa je primerna tudi za tek ob morju, lahko pa se odpeljete tudi na kolesarski izlet po otoku. Priporočamo tudi obisk mesta Pag, povzpnite se na Sv. Vid, ki je s 349m najvišji hrib na otoku, oglejte si plaže v Metajni in obiščite nasade starih oljk v kraju Lun na severu otoka.
Avtokampi.si kamping kartica
Ugodnejše kampiranje v kampu Straško
Imetniki Avtokampi.si kamping kartice boste letos v kampu Straško kampirali po posebnih cenah - 19€ stane kampiranje za 2 osebi, psa in parcelo z elektriko v terminih 20.4. - 30.6. & 1.9. - 7.10. (velja le za rezervacije opravljene po 1.3.). V času glavne sezone 1.7. - 1.9. pa je ob plačilu z gotovino 5% popust na ceno osebe.


Več informacij o ponudbi kampa Straško dobite na spletni strani www.kampiranjehrvaskapag.com