Kamp Straško postaja družinam še bolj prijazen kamp

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Straško iz Novalje na otoku Pagu bo tudi v sezoni 2011 doživel kar nekaj sprememb. V zadnjih letih se je podoba celotnega kampa kar precej spremenila. Tako so dve tretjini kampa uredili v parcelah (700), ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, prenovili vse sanitarije, uredili tržnico, v celoti spremenili prometni režim pri vstopu v kamp in znotraj kampa (npr. zaprli cesto ob morju), postavili 80 mobilnih hišic, uredili plažo, izboljšali animacijo za otroke in odrasle ter po celotnem kampu omogočili dostop do brezžičnega interneta.

Kamp Straško iz Novalje na otoku Pagu bo tudi v sezoni 2011 doživel kar nekaj sprememb. V zadnjih letih se je podoba celotnega kampa kar precej spremenila. Tako so dve tretjini kampa uredili v parcelah (700), ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, prenovili vse sanitarije, uredili tržnico, v celoti kamp camping Straško Novalja Pag hrvaška Avtokampi.sispremenili prometni režim pri vstopu v kamp in znotraj kampa (npr. zaprli cesto ob morju), postavili 80 mobilnih hišic, uredili plažo, izboljšali animacijo za otroke in odrasle ter po celotnem kampu omogočili dostop do brezžičnega interneta.

Tako je kamp postal priljubljen predvsem pri družinah z otroki, ki se lahko brezskrbno igrajo na številnih igralih ali pa kar iz gugalnic ob plaži gledajo starše, ki uživajo v kopanju. V primeru slabega vremena je otrokom na voljo pokrita igralnica s številnimi zabavnimi igrali.

Plaža v kampu je doga 2 kilometra in je večinoma prodnata, samo nekaj korakov od obale pa kamenje zamenja mivka, ki omogoča številne igre tudi v vodi. Družine najbolj cenijo gosto senco dreves, ki sega vse do plaže. Tako lahko tudi dojenčki preživijo oz. bolje prespijo kar lepo število ur na sami plaži.
kamp camping Straško Novalja Pag hrvaška Avtokampi.siNovosti v Straškem za leto 2011
Tudi v letošnjem letu v kampu Straško ne bodo mirovali. Zopet so za goste pripravili nekaj novosti, ki bodo kar korenito spremenile izgled samega kampa. FKK del kampa bodo prestavili na sam rob kampa v smeri turističnega naselja Gajac. Na njegovem mestu bodo uredili parcele za pavšalne goste, ki bodo tako imeli nekaj več miru pred dnevnimi »migranti«.

Na drugi strani kampa, v borovem gozdičku, bodo postavili nove mobilne hišice, ki bodo namenjene izključno individualnemu najemu (ne bodo šli v prodajo pavšalistom). Tako bodo po novem imeli kar 180 mobilnih hišic namenjenih oddajanju.  Del parcel v kampu bodo namenili tudi prehodnim gostom, kjer je frekvenca postavljanja in pospravljanja šotorov in prikolic nekoliko večja.

Tako vam lahko kot prvi že pokažemo novo karto samega kampa, ki že vključuje vse novosti. Dodali smo tudi nove cene kampiranja in najema mobilnih hišic, ogledate pa si lahko tudi video posnetek kampa Straško, ki smo ga naredili lanskega avgusta -Straško.

Kamp Straško je bil za urejenost in kakovostno delo nagrajen s strani Hrvaške turistične organizacije, nemški ADAC pa je kampu dodelil kar 21 točk (od 25 možnih). Večje oz. enako število točk so dosegli samo še kampi Valalta, Lanterna in Zaton, zato lahko rečemo, da Straško sodi med najboljših 5 kampov na Hrvaškem.

Rezervacija parcel in mobilnih hišic
Ker je kamp zelo priljubljen pri številnih kampistih tako v Sloveniji kot tudi v ostalih državah, vam svetujemo, da si parcelo ali mobilno hišico rezervirate dovolj zgodaj. Rezervacijo lahko opravite kar preko njihove spletne strani www.kampstrasko.com, kjer lahko na interaktivni karti tudi vidite slike samih parcel. Lahko jih tudi pokličete na tel. št. +385 53 663 380 ali pa pošljete mail na naslov turno@turno.hr.

Preberite še:
ADAC je podelil nagrade najboljšim hrvaškim kampom
V času pred in posezone lahko v številnih kampih 2 osebi prenočujeta že za 15 EUR