Kamp Straško iz Novalje ima akcijo najema mobilnih hišic 3=2 & 7=5

Datum objave
Kategorija
Statistika

Do sredine oktobra imajo v kampu Straško posebno akcijo najema mobilnih hišic, ki vam tudi v jesenskih dneh nudijo veliko udobja in lep kamping dopust.

Kamp Straško iz Novalje ima ob koncu letošnje kamping sezone novo akcijo najema mobilnih hišic, kamp Straško Novalja Pagv kateri boste lahko po precej nižjih cenah preživeli še zadnji letošnji kamping dopust v udobnih mobilnih hišicah.

Kamp Straško na otoku Pagu sodi med najbolj priljubljene kampe ob hrvaški obali. Dokaz je tudi nagrada, ki jo je kamp Straško prejel v lanskem ocenjevanju za Naj kamp 2011 , ko je v kategoriji velikih kampov v Dalmaciji osvojil 1. mesto.

V kampu Straško je poleg urejenih kamping parcel postavljenih tudi več kot 200 mobilnih hišic, ki so namenjene najemu in omogočajo udobno namestitev v neposredni bližini morja. Hišice so popolnoma opremljene, v vseh deluje tudi brezplačni brezžični internet.
kamp Straško Novalja Pag

JESENSKA AKCIJA NAJEMA MOBILNIH HIŠIC 3=2 & 7=5


Zadnji septembrski vikend vam v kampu Straško omogočajo najem mobilne hišice po sistemu plačate 2 bivate 3 dni, ki velja samo v obdobju od 29.9. do 1.10.

Do 14. oktobra pa velja še druga akcija, v kateri boste za 7 dnevni najem mobilne hišice plačali le 5 dni.

Rezervacijo mobilnih hišic v kampu Straško lahko opravite kar preko spletne strani kampa Straško: www.kampstrasko.com ali pa jih pokličete v recepcijo na tel. št. +385 53 663 381 oz. jim pošljite mail na info@hadria.biz.