Kamp Straško - eden izmed najbolj priljubljenih hrvaških kampov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Straško sodi med najbolj priljubljene kampa med Slovenci. Preverite zakaj!

Kamp Straško iz Novalje sodi med najboljše hrvaške kampe, ki se lahko pohvali s številnimi nagradami. V lanskoletnem ocenjevanju za Naj kamp 2011 so tako slovenski kampisti kamp Straško ocenili kot najboljši veliki kamp v Dalmaciji, nemški avtoklub ADAC pa je kampu podelil 21 od 25 možnih točk.


Kamp Straško - ponudba za družine in športnikekamp Straško Novalja Pag
Kamp Straško je idealno mesto za nepozabne družinske počitnice in za vse, ki iščejo mesto sprostitve in aktivnega dopusta. Kamp leži na severnem delu otoka Pag, ki je s celino povezan tako s trajektom kot tudi z mostom. Od kampa do centra kraja Novalja je le 20 minut hoda, do mesta pa iz kampa vozi tudi turistični vlakec.

Kamp ima odlično senco tako na parcelah kot tudi na prodnati plaži, ki je dolga kar 2 kilometra. Plaža je zaradi urejenosti označena tudi z modro zastavo.

Večji del kampa je urejen v parcelah, ki so velike od 100 do 140 m2, in so opremljene s priključki za elektriko, vodo, odtok, imajo pa celo možnost priklopa na satelitsko televizijo. Ker je kamp nekako razpotegnjen ob sami obali, prav nobena od parcel ni daleč od morja. Za vse tiste, ki potrebujejo še več prostora, imajo v gornjem delu kampa na voljo neparceliran del. Po celotnem kampu deluje brezžičen internet, ki je za goste kampa brezplačen.

Udobne počitnice v mobilnih hišicah
V kampu Straško imajo za vse tiste, ki nimajo kamp Straško Novalja Paglastne kamping opreme in si na dopustu želijo nekoliko več udobja, na voljo tudi 208 mobilni hišic namenjenih najemu.
Vse hišice so klimatizirane, imajo pa tudi možnost ogrevanja, kar pride še kako prav v jesenskem času. Hišice so namenjene 4 odraslim osebam in 2 otrokoma in imajo po dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo in lastno kopalnico, vsaka hišica pa ima tudi urejeno teraso.

Brezplačna uporaba igrišč in animacije
Kamp Straško se lahko pohvali z večjim športnim centrom, ki deluje ob desnem robu kampa, tako da ne moti gostov. Izbirate lahko med igranjem tenisa, badmintona, odbojke v mivki, namiznega tenisa, balinanja, z veseljem pa vas bodo povabili, da migate z njimi v vodi. Vsak dan namreč ob glasbi poteka vodna aerobika, ki se ji ne boste mogli upreti. Za otroke imajo številna igrala in organizirano animacijo vkamp Straško Novalja Pag kateri bodo otroci različnih starosti nadvse uživali. Letošnja novost je brezplačna uporaba vseh športnih igrišč in animacijskih aktivnosti za goste kampa!

Lokacija kampa Straško vam omogoča številne izlete po samem Pagu. Tako se lahko kar s kolesom odpeljete na izlet na sam sever otoka na ogled kraja Lun ali pa v Metajno, kjer je ena najlepših peščenih plaž na otoku. Priporočamo vam tudi nekoliko daljši izlet v Nin in Zadar, ob tem pa lahko dan izkoristite tudi za ogled nacionalnega parka Kornati ali Paklenica.

Več informacij o ponudbi kampa Straško dobite na njihovi spletni strani www.kampstrasko.com ali pa jih pokličete kar v recepcijo na tel. št. +385 53 663 381.