Kamp Špik z otvoritvijo novosti praznoval 1. obletnico delovanja

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Špik v Gozd Martuljku so ob prvi obletnici ponovnega delovanja odprli nekaj novosti - novo trgovino, sanitarije in skupen družabni prostor z lokalom.

Kamp Špik iz Gozd Martuljka je v začetku julija praznoval prvo leto, kar je ponovno odprl svoja vrata. Po lanski ureditvi kamping parcel, recepcije in sanitarnega objekta je kamp letos dobil še nekaj novosti. V kampu Špik, ki je odprt čez celo leto, beležijo največ gostov iz Nemčije (27%), na drugem mestu so domači kampisti (22%), na tretjem pa gostje iz Češke (8%).kamp Špik - avtokampi.si

Lastnik kampa, HIT d.d. iz Nove Gorice, je poskrbel za popolno prenovo starejšega objekta v kampu, kjer je nekoč bila celo šola, pozneje pa trgovina. Sedaj je gostom kampa  na voljo moderen in dobro založen mini market Jezerci, ob njem pa so uredili še dodatne sanitarije z umivalniki, tuši, stranišči in kemičnim wc-jem.

Kamp Špik je letos dobil še en objekt - klubsko hišo, v katerem deluje lokal (Bivak bar), kjer je poleg pijač gostom na voljo tudi sladoled in prigrizki. Lokal je opremljen tudi s televizijo, kjer si bodo gosti lahko ogledali zanimive športne prireditve, ob petkovih večerih v juliju in avgustu pa bodo organizirali tudi tematska predavanja.

Od ponedeljka do sobote za goste kampa organizirajo vodene aktivnosti, od različnih pohodov, kolesarskih tur, do večernega sprehoda z baklami, otrokom pa je v samem kampu brezplačno na voljo lepo urejen mini adrenalinski park.

Cenejše kampiranje v kampu Špik
Kamp Špik nudi tudi 5% popust na Avtokampi.si kamping kartice, ki jo brezplačno naročite tukaj. Več informacij o ponudbi in cenah kampiranja v Gozd Martuljku pa dobite na kamp Špik.