Kamp Sončni gaj – Terme Banovci odpira sezono s prenovljenimi sanitarijami

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Banovci ležijo v kraju Veržej v središču Prlekije in ob ponudbi hotela vključujejo tudi kamp Sončni gaj. Vabimo te na uživanje v termalnih bazenih, aktivne počitnice in uživanje v odlični lokalni hrani. Imetnikom Avtokampi kartice omogočajo kampiranje in kopanje 2 oseb že za 39 €.

Kamp Sončni gaj - Terme Banovci odpira sezono v petek, 25. marca, ko bodo odprli tudi čez zimo prenovljeni osrednji sanitarni objekt, ki je urejen po najnovejših standardih. Objekt je tudi ogrevan, kar omogoča uporabo čez celo leto.

Posebnost kampa je, da je razdeljen na klasičen tekstilni in naturistični del in od skupno 130 parcel, je v FKK delu urejenih 62 parcel. Na voljo je tudi ločen termalni bazen, kjer je seveda možno kopanje brez kopalk.

Tik ob kampu je urejen bazenski del, ki vključuje zunanji bazen z dvema toboganoma za otroško zabavo, masažne bazene in pred nekaj leti prenovljen notranji bazen.

V sklopu term je tudi odličen wellness s savnami in masažami, lepotnimi programi in romantičnimi kopelmi.

Gostom v kampu omogočajo tudi All inclusive kamping paket, ki vključuje tudi neomejeno kopanje z 2 urnim zamikom, zajtrk in večerjo.

Terme Banovci so znane po odlični otroški animaciji, ki jo organizirajo v prazničnih ali počitniških terminih in za katero poskrbi gusar Edi.

Starši pa se lahko udeležijo jutranje telovadbe, vodne aerobike, nordijske hoje ali pa obiščejo wellness. V termah omogočajo tudi izposojo koles, saj je v okolici veliko kolesarskih poti. Tako se lahko odpeljete do Babičevega mlina na Muri in otoka ljubezni v Ižakovcih.

Cene kampiranja v Termah Banovci

Cene kampiranja so malce višje, saj je v ceni nočitve vključeno tudi neomejeno kopanje z 2 urnim zamikom v bazenih. Tako je cena osebe s kopalno karto 17,50 €, otroci od 6 do 15 let pa plačajo 12,25 €.

Za all inclusive paket s polpenzionom je cena 36 € na noč in paket je možen ob min. 2 nočitvah.

Cena osebe v FKK delu je višja za 1 €. Kamping parcela se doplača 4,50 € in elektrika 5 €, pes pa stane 3 €.

Družinski paket kampiranja

Za imetnike kartice ugodnosti Banovička omogočajo paket kampiranja 2 odrasli osebi + 2 otroka do 12 let, parcelo, elektriko in kopalne karte

Klasičen paket kampiranja za 3 noči stane 162 €, za 5 noči 260 € in za 7 noči 350 €

All inlcusive paket s polpenzionom za pa 3 noči stane 231 €, za 5 noči 380 € in za 7 noči 520 €

Akcijska ponudba na Avtokampi kartico

Naročite našo kamping kartico in kampirajte ceneje. Kamp Terme Banovci v določenih terminih nudi posebno ceno:

> 39 € za 2 osebi s kopanjem, parcelo v klasičnem delu kampa in elektriko v terminih 25.3. – 14.4. & 3.5. – 24.6. Ob bivanju min 3 noči gostje prejmejo 1 gratis vstop v savno.

> 10% popust na ceno osebe ob kampiranju v FKK delu kampa ali v ostalih terminih v klasičnem delu.

Več o ponudbi Term Banovci > www.terme-banovci.si