Kamp Solaris iz Šibenika je objavil nove cene za sezono 2012

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Solaris Camping Beach Resort v Šibeniku je bil v letu 2011 popolnoma prenovljen. Po celotnem kampu so uredili 590 parcel, večinoma so opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

Kamp Solaris Camping Beach Resort v Šibeniku je bil v letu 2011 popolnoma prenovljen. Po celotnem kampu so uredili 590 parcel, večinoma so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Vsaka parcela ima tudi priključek na satelitsko televizijo in internet, po samem kampu pa deluje tudi brezžični internet, ki pa je plačljiv. V kampu so prenovili tudi sanitarne objekte, ki jih imajo šest in so resnično lepo urejeni. Niso pozabili niti na okolico in rastlinje v bližini, ki še dodatno polepša izgled celotnega kampa.kamp Solaris Šibenik

Poleg urejenih parcel pa kamp Solaris omogoča tudi najem popolnoma opremljenih in klimatiziranih mobilnih hišic, ki so od morja in plaže oddaljene okoli 300 metrov. Novost v ponudbi kampa so tudi bungalovi velikosti 50 m2, ki pa so v resnici mobilne hišice in so postavljene tik ob morju. Vsak bungalov ima svojo teraso in lepo urejen cvetlični vrt.

Bogata dodatna animacijska in športna ponudba
Seveda pa je kamp Solaris in celoten turistični kompleks, ki ga sestavlja še 5 hotelov, apartmajsko naselje in marina, lep vzor kako naj bi taka naselja delovala. Tako so znotraj samega naselja Solaris uredili trgovinice, lokale, restavracije, med katerimi še najbolj izstopa prava Dalmatinska vas, kjer vas bodo v naselju kamnitih hišic pogostili s pravimi domačimi specialitetami. Seveda ne gre pozabiti vso animacijo, ki jo organizirajo čez celotno sezono in je namenjena otrokom, ki bodo uživali v vožnji z vlakcem, se zabavali z maskotami, uživali na številnih različnih igriščih ali pa se spremenili v pirate in na pravi gusarski ladji doživeli pomorski napad ali pa zaigrali piratski minigolf. Za odrasle vsak dan pripravijo zabave na sami plaži, lahko pa se tudi udeležite plesne šole in potem ob večernih zabavah pokažete svoje znanje novih plesnih korakov.kamp Solaris Šibenik

V kampu Solaris bodo na svoj račun prišli tudi športniki, katerim so na voljo številna igrišča od tenisa, odbojke, do malega nogometa, košarke, rokometa, namiznega tenisa in balinanja, omogočajo pa tudi najem koles. Med vodnimi športi se lahko udeležite šole deskanja ali pa potapljanja, na voljo pa so vam tudi pedalini, kanuji in vodni skuterji. Gostom kampa je ob doplačilu na voljo tudi uporaba wellnes centra (savne, masaže) in notranjega bazena, ki se nahaja v hotelu Ivan. Vsak dan organizirajo tudi številne izlete po okolici, med katerimi so najbolj priljubljeni izlet z gusarsko ladjo v Šibenik in pa ogled Nacionalnega parka slapovi reke Krka ter kornatskega otočja.

Kamp Solaris osvaja številne nagradekamp Solaris Šibenik
Zaradi izredne kakovosti, odlične opremljenosti, gostoljubnosti osebja in bogate dodatne ponudbe je kamp Solaris iz Šibenika prejel že številne nagrade. V zadnjem ocenjevanju hrvaških kampov, ki ga je opravil hrvaški avtoklub HAK je bil v kategoriji velikih kampov uvrščen na 2. mesto. Po izboru slovenskih ljubiteljev kampiranja pa je kamp osvojil 3. mesto med večjimi dalmatinskimi kampi.

Na naši spletni strani si lahko že ogledate najnovejši cenik kampiranja in najema mobilnih hišic ter bungalovov že za sezono 2012. Cene so se nekoliko povišale, kar pa je posledica predvsem velikih vlaganj v pretekli sezoni ter uvedbo nekaterih novitet, ki pa naj do pričetka nove kamping sezone ostanejo še mala skrivnost.

Vse dodatne informacije o kampu Solaris Šibenik lahko dobite tudi na njihovi lepo urejeni spletni strani wwww.campingsolaris.com, kjer lahko na enostaven način naredite tudi rezervacijo parcel ali hišic. Lahko pa jih pokličete tudi v samo recepcijo na telefonsko številko +385 22 361 017, kjer vam bodo pomagali poiskati primerno mesto znotraj kampa Solaris za vaš naslednji dopust.