Kamp Stobreč v štirih letih do štirih zvezdic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Stobreč je edini kamp na širšem območju Splita in se lahko pohvali z odlično lokacijo, saj je od centra mesta oddaljen samo 6 kilometrov. Nudi vam odlično izhodišče za ogled tega bisera hrvaške obale, njegovih številnih zgodovinskih zgradb in muzejev, poletnih kulturnih prireditev, priporočamo pa vam tudi sprehod po splitski rivi posejanimi s številnimi lokali.

Kamp Stobreč je edini kamp na širšem območju Splita in se lahko pohvali z odlično lokacijo, saj je od centra mesta oddaljen samo 6 kilometrov. Nudi vam odlično izhodišče za ogled tega bisera hrvaške obale, njegovih številnih kamp Stobreč Splitzgodovinskih zgradb in muzejev, poletnih kulturnih prireditev, priporočamo pa vam tudi sprehod po splitski rivi posejanimi s številnimi lokali. Raziskovanje mesta je med bivanjem v kampu resnično enostavno, saj boste pred kampom našli postajališče splitskega mestnega avtobusa, ki vas v samo 15min pripelje v center mesta. Prevoz do nepozabnega sprehoda pa si lahko enostavno naročite tudi na recepciji kampa.

Za goste ima Stobreč odprta vrata skozi celo leto, obiskovalcem pa omogoča prenočevanje na parcelah in v najetih mobilnih hišicah. Kamp je bil do sedaj označen z dvema zvezdicama, z letošnjo prenovo pa pričakujejo, da bodo prejeli še dodatni dve. Za kvalitetno ponudbo in ekološko usmerjenost so za leto 2010 že prejeli nagrado italijanskega kamping združenja, kar prav gotovo potrjuje njihova prizadevanja.
kamp Stobreč SplitKamp ima v dobri senci dreves urejenih 200 parcel in 200 mest za kampiranje na neparceliranem delu. Parcele so opremljene z elektriko in vodo, polovica pa jih ima dodatno urejen tudi odtok. Tu so dobrodošli seveda tudi lastniki avtodomov, ki bodo na parcelah našli urejene priključke za oskrbo njihovih vozil, za njih pa je v kampu dodatno urejen prostor za izpust odpadne vode.

Avtokamp Stobreč vam ponuja tudi možnost bivanja v mobilnih hišicah različnih velikosti - 12, 24 in 32 m2. Hišice nudijo udobje do petim osebam, saj so popolnoma opremljene, klimatizirane, vsaka pa ima tudi svojo teraso.

Novosti v kampu Stobreč v letu 2011
Nova sezona je v kampu prinesla nekaj novosti, saj sta popolnoma prenovljena dva sanitarna objekta, ki sta sedaj dostopna tudi za invalide, dodane so nove mobilne hišice, razširili so recepcijo in postavili nova igrišča za otroke. V glavni sezoni bo vsak dan potekala animacija tako za otroke kot njihove starše, odprt pa bo tudi potapljaški center s šolo potapljanja in organiziranimi potapljaškimi izleti.

V Stobreču se lahko pohvalijo s kar dvema urejenima plažama. Prva je peščena, kjer najbolj uživajo družine z majhnimi otroki, zaradi precej dolge plitvine pa je idealna tudi za številne športne aktivnosti v vodi. Druga plaža je prodnata in namenjena predvsem plavalcem. Na rtu med obema plažama deluje odlična restavracija in picerija Horus. Med počitnicami boste lahko vse potrebno našli kar v kampu, saj v njem deluje z živili dobro založena trgovina, gosti pa cenijo tudi njihovo bogato ponudbo dodatne kamping opreme. Za sprostitev boste lahko obiskali katerega izmed lokalov na plaži, med srebanjem kave preverili svojo elektronsko pošto, si najeli kajak, pedalin, kolo ali skuter.

Za ljubitelje športnih aktivnosti imajo v kampu Stobreč urejena igrišča za košarko, odbojko na mivki, nogomet na pesku, balinanje, namizni tenis in vaterpolo. V neposredni bližin kampa so tudi teniška igrišča. Bogata animacija vključuje tudi različne vrste joge, aerobike, pilatesa in plesa.

V splitskem kampu Stobreč so pripravili za obiskovalce izredno zanimive cene kampiranj, saj boste za počitnice v predsezoni za dve osebi odšteli od 17,70 evra na noč in v glavni sezoni od 26 evrov, odvisno od parcele, ki si jo boste izbrali. Mobilno hišico za dve osebi lahko najamete že za 30 evrov na noč oziroma za 4 osebe od 43 evrov naprej. Posebej ugodno pa lahko dopustujete, če si predhodno zagotovite kamping čeke, ki jih v Stobreču sprejemajo, saj vam v pred in posezoni omogočajo bivanje za 15 evrov za dve osebi.

Več informacij o samem kampu ter rezervacije parcel in mobilnih hišic vam nudijo na svoji spletni strani www.campingsplit.hr ter na email naslovu: camping.split@gmail.com.