Kamp Šobec - z enim turističnim bonom do mini družinskih počitnic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šobec v Lescah je največji kamp v Sloveniji in v zadnjih letih bil kamp lepo prenovljen. Navduši z urejenostjo in prekrasno naravo. Pripravili so akcijsko ponudbo , ko štiričlanska družina z enim turističnim bonom kampira kar 4 noči.

Kamp Šobec ima po novem urejenih več kot 200 kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo, v osrednjem delu pa nudi neparceliran del, ki je tudi cenovno dostopnejši, borovci pa nudijo dobro senco. Gostom kampa je na voljo kopanje v bajerju, kjer je za najmlajše urejena plaža, ob njej pa tudi igrala, športni objekti in mini golf. Ob reki Savi pa je urejena prodnata plaža.

V kampu so prenovili sanitarne objekte, uredili nova otroška igrala, dopolnili ponudbo za kolesarje, katerim je zdaj na voljo pralnica koles in kolesarnica ter polepšali plažo ob bajerju.

Povsem nova je tudi restavracija, kjer je urejena tudi trgovina, v gornjem nadstropju pa moderno urejeno apartma za 6 oseb.

Kamp Šobec omogoča tudi najem lesenih bungalov za do 6 oseb, ki so postavljeni v osrednjem delu kampa in so opremljeni s kuhinjo, kopalnico in dvema spalnicama.

Lokacija kampa Šobec nudi zanimive kolesarske izlete po okolici, za družine je še posebej zanimiv izlet do Bleda, saj je urejena kolesarska pot, ki je ločena od glavne ceste.

Iz kampa pelje tudi nekaj lažjih pohodniških poti, lahko pa se z avtom odpeljete na ogled Blejskega vintgarja, na Blejski grad in otoček sredi jezera. Za družine je zelo primeren tudi vzpon na Ojstrico na zahodni strani Blejskega jezera, kjer je lepa razgledna točka na celotno jezero.

Z enim bonom na družinsko kampiranje v kamp Šobec

V kampu Šobec sprejemajo turistične bone, s katerimi lahko plačate kampiranje, ki vključuje osebe na parceli ali neparceliranem delu ter elektriko.

Tako lahko do 23. avgusta štiričlanska družina (2 odrasli osebi + 2 otroka starosti do 14. let) za 1 turistični bon kampira kar 4 noči. Cena vključuje osebe, elektriko na prostoru za kampiranje, vozilo, šotor ali prikolico ali avtodom. Doplačilo je potrebno za turistično takso, prijavnino ter morebitne dodatne storitve (pes, dodaten avto, dodaten šotor).

Ugodnejše cene veljajo tudi za vse ostale kampiste, saj v juliju in avgustu nudijo 20 % popust na kampiranje, ki velja v primeru vsaj 3 nočitev. Od 24.8. do 4.10. pa bo velja 20% popust brez omejitve bivanja + dodaten 10% popust na Avtokampi kamping kartico.

Izkoristite turistični bon v kampu Šobec in uživajte v kampiranju na Gorenjskem - www.sobec.si