Kamp Šobec predstavlja novo spletno stran in video posnetek kampa

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šobec je že vrsto let uvrščen v sam vrh slovenskih kampov, ki ga svojim članom priporočajo tudi vsi evropski avtoklubi, ki se ukvarjajo s kamping turizmom. Tako je tudi Turistična zveza Slovenije kamp Šobec letos nagradila z drugim mestom v kategoriji slovenskih velikih kampov.

Kamp Šobec je že vrsto let uvrščen v sam vrh slovenskih kampov, ki ga  svojim članom priporočajo  tudi vsi evropski avtoklubi, ki se ukvarjajo s kamping turizmom.

slika.asp?slika=3586

Tako je tudi Turistična zveza Slovenije kamp Šobec letos nagradila z drugim mestom v kategoriji slovenskih velikih kampov.

V kampu, ki se razteza na površini 15ha in ima 450 urejenih parcel ter 10 bungalovov, se zavedajo novih marketinških smernic, zato so za sezono 2011 že pripravili povsem prenovljeno spletno stran kampa www.sobec.si, ob tem pa so posneli tudi nov reklamni video posnetek, ki vam ga tudi predstavljamo.

Kamp Šobec vse ljubitelje kampiranja vabi predvsem zaradi bližine in neokrnjene narave. V kampu vam omogočajo preživljanje aktivnega dopusta, saj imajo znotraj kampa urejene številna športna igrišča (tenis, odbojka, košarka, mini golf), okolica kampa pa je kot naročena za sprehode v naravi in kolesarjenje. 

Kamp Šobec – Vaš prostor v naravi, kamor se boste radi vračali - www.sobec.si