Družinski vikend v kampu Šobec - 2. do 4. september

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prvi septembrski vikend se že tradicionalno dobimo v kampu Šobec na Družinskem kamping vikendu. Veliko se bo dogajalo že v petek zvečer, ko pride čarodej, pekli bomo kruhke in koruzo, v sobota bo športno aktivna, popoldne pa pena party in ogled eksotičnih živali, v nedeljo družinski pohod ... Za imetnike Avtokampi kartice velja 15% popust na redne cene kampiranja!

Družinski kamping vikend na Šobcu

Rezervirajte termin od petka do nedelje (2. – 4. septembra), ko bodo v kampu Šobec pripravili veliko športnih, zabavnih in poučnih aktivnosti. Poskrbeli bodo, da bo na kampiranju uživala celotna družina - prijave zbirajo v kampu na mailu fun@sobec.si.

Program družinskega kampiranja:

> Petek - prihod možen že po 14. uri , ko si boste izbrali prostor za kampiranje - odločite se lahko za parcele ob jezeru ali pa za neparcelirani del. Ob 18. uri bo pri otroškem igrišču nastopil čarodej Toni. zvečer pa se bo pri jezeru zakuril ogenj in sledi peka kruha, koruze, hrenovk, penice. Za testo za kruhke bodo poskrbeli v kampu, koruzo, hrenovke ali penice pa prinesite s seboj. V lokalu bo tudi živa glasba.

> Sobota - dopoldne bo namenjeno športnim aktivnostim v kampu (odbojka, košarka, mini golf, kopanjem sankanje na Straži). Lahko se odpravite tudi na ogleda Radovljice, kjer vsako prvo soboto v mesecu, med 10. in 12. uro poteka Radolška tržnica s ponudbo lokalnih pridelkov , izdelkov in starinami. Lokacija je na Linhartovem trgu pred graščino in na trgu pred cerkvijo.

Lahko se prijavite tudi na rafting po Savi in zipline Dolinka Bled (prijave so potrebne do 1.9.). Predvidoma po 15. uri bodo otroke razveselili gasilci, ki bodo na košarkarskem igrišču pripravili pena party, ob 18. uri pa bo predstavitev eksotičnih živali, zvečer pa zabava ob ognju in glasbi.

> Nedelja - po zajtrku bo potekal družinski pohod po poti čez 3 mostove, kjer je trasa primerna tudi za najmlajše kampiste. Zbor bo ob 9.30 pri recepciji kampa. V nadaljevanju dneva se lahko odločite za športne aktivnosti, kopanje, kolesarjenje do Bleda, ogled Blejskega gradu, sankanje na Straži ...

Akcijska ponudba kampiranja + pozna odjava

Cene kampiranja v začetku septembra so že precej nižje kot v glavni sezoni, dodatno pa še nudijo popust na Avtokampi kartico. V nedeljo velja brezplačna pozna odjava iz kampa. Cene:

- cena osebe 13,50 €

- otroci do 6,99 brezplačno, od 7 - 13,99 let doplačajo 8,90 €

- neparceliran del gratis, doplača se samo elektrika 6 €

- parcele z vključeno elektriko od 9,50 do 16 € (odvisno od lokacije parcele).

Imetniki Avtokampi kartice boste na ceno osebe in parcele prejeli 15% popust. Kartica je brezplačna, zato si jo enostavno naročite na > kamping kartica

Zaradi lažje organizacije družinskega kampiranja, prosijo za predhodno prijavo po mailu na fun@sobec.si s pripisom Prijava na družinski vikend na Šobcu - priimek družine.

Več informacij o dogodku na Facebook strani kampa Šobec >>