Kamp Šobec - do 25% popusta na kampiranje z Avtokampi kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šobec je bil med prvimi slovenskimi kampi, ki je letos odprt vrata. V zimskem času so prenovili recepcijo in uredili nov prostor za oskrbo avtodomov. Imetniki Avtokampi kamping kartice tudi letos kampirate ceneje, pripravili pa so tudi dva romantična paketa Šobčev Cuker.

Kamp Šobec sodi med najlepše urejene kampe v Sloveniji in goste navduši s prekrasno naravo, reko Savo in bajerjem, kjer se je poleti možno tudi kopati.

Lokacija je odlično izhodišče za družinski pohodniški ali kolesarski izlet do Bled in številnih znamenitosti v okolici npr. Blejski grad in otoček sredi jezera, vožnja s kočijo koli jezera, pohod skozi Blejski Vintgar, izlet do Pokljuke ali do Bohinja.

kamp Šobec je eden največjih kampov pri nas, ki ima skorajda 200 urejenih parcel ob bajerju in reki, ki so opremljene z elektriko in vodo, polovica parcel pa ima tudi odtok, kar cenijo predvsem lastniki avtodomov in počitniških prikolic.

Velik del kampa je še vedno neparceliran, tako da je tam okoli 350 kamping prostorov za postavitev šotorov.

Dodatno omogoačjo tudi najem luksuzno urejenega apartmaja za 4 - 6 osebe v objektu nad restavracijo in najem lesenih bungalov za 6 oseb, ki imajo kuhinjo, koplanico in dve spalnici.

Novosti v kampu Šobec

Vsako leto v Šobcu pripravijo nekaj novosti- letos je bila prenove deležna recepcija kampa, za avtodomarje pa so uredili nov prostor za oskrbo avtodoma, ki je urejeno izven kampa.

V zadnjih letih so popolnoma prenovili sanitarne objekte, uredili moderno pralnico perila, kolesarnico s servisnim prostorom za popravilo in pranje koles, uredili tuše za pse, opremili nove parcele z vodo in odtoki, dopolnili ponudbo otroških igral in seveda popolnoma prenovili objekt z restavracijo, trgovino in apartmajem v nadstropju.

Šobčev CUK'R

Vzemite si vikend za uživanje v dvoje. Kamp Šobec vas v juniju vabi na romantično - gurmanski oddih ob Savi Dolinki.

Paket Šobčev Cukr vključuje:

- 2 nočitvi na kamping Premium parceli tik ob bajerju ali v Alpskem bungalovu (za 2 osebi),

- 2 x zajtrk: Šobčeva gajb'ca,

- degustacija priznanih slovenskih vin,

- 1x večerno kulinarično doživetje po izboru šefa kuhinje (5-hodni meni)

- poldnevni najem koles

Cena 2 nočitev za 2 osebi na parceli je 150 € oz. v bungalovu 250 €. Več informacij o romantičnem uživanju na Šobcu >>


Akcijska ponudba kampa Šobec

Kamp Šobec tudi letos za kampiranje, najem bungalovov ter apartmaja omogoča plačilo s turističnimi boni,

V terminu od 7.5. do 12.7. so v kampu Šobec pripravili akcijsko ponudbo kampiranja in dodatne popuste na ceno oseb in parcele:

- 15% popust na redne cene kampiranja

- dodaten 10% popust za imetnike Avtokampi kamping kartice.

- v terminu 23.8. do 3. 10. bo popust na kamping kartico 10%.

Akcijska cena za 2 osebi na neparceliranem delu z elektriko v maju in juniju že od 22,30 € (doplačilo za takso in prijavo), otroci do 7. leta bivajo brezplačno.

Uredite si brezplačno kamping kartico in pridite uživat v prekrasno naravno urejen kamp Šobec.