Kamp Škrila v Stari Baški - fotogalerija novosti v kampu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Škrila ima novega upravnika - družbo Valamar, ki je postavilla nov sanitarni objekt in dodatno uredili varnost v kampu. Oglejte si video in fotografije iz kampa.

Kamp Škrila v Stari Baški številni kampisti poznajo po izredno lepih plažah ter tudi po Valamar - kamp Škrilatem, da je na prvi pogled kamp brez naravne sence.  Vendar pa mnogi ne vedo, da ima skorajda polovica kampa odlično senco ter velik prostor, ki je namenjen predvsem šotoristom in pavšalistom.

Mi smo kamp obiskali sredi junija in spodaj si lahko ogledate video posnetek novosti in fotogalerijo.

V letu 2013 je kamp Škrila prevzela družba Valamar, ki na Krku upravlja še kampa Ježevac in Krk ter tudi številne kampe v Istri in Dubrovniku npr. Lanterna, Solaris, Brioni...

Pred letošnjo kamping sezono so v Kamp Škrila postavili povsem nov sanitarni objekt (stari je pozimi pogorel), ki je urejen v stilu sanitarij v preostalih Valamarjevih kampih. To pomeni, da so sanitarije res lepe in funkcionalno urejene. Poleg tega so uredili tudi oskrbovalno postajo za avtodome in tuš za pse.

V delu kampa, ki meji na plažo, so postavili zaščitno ograjo, ki preprečuje, da bi prišlo do nesreče in padca na nekaj metrov nižjo plažo. Na območju recepcije sedaj deluje tudi brezžični internet, ki je za goste kampa brezplačen. Seveda pa več novosti pričakujemo v naslednjih letih, ko lahko pričakujemo temeljito prenovo kampa Škrila.

Več informacij o ponudbi kampa Škrila v Stari Baški na otoku Krku dobite tudi na spletni strani www.camping-adriatic.com, kjer lahko tudi rezervirate parcelo oz. mobilno hišico, ob tem pa so vam na voljo tudi vse informacije za ostale kampe v upravljanju družbe Valamar.