Kamp Škrila iz Stare Baške navdušuje z lepimi plažami

Datum objave
Kategorija
Statistika

V aprilu smo obiskali kamp Škrila, ki se lahko pohvali s prekrasnimi plažami in turkiznim morjem. Preverite ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic v tem zanimivem kampu na otoku Krku, ki omogoča popust na Avtokampi.si kamping kartico.

Sredi aprila smo v Stari Baški obiskali kamp Škrila in si ogledali novosti za letošnjo kamping kamp Škrila Stara Baška - avtokampi.sisezono. Kamp bo v sezoni 2017 odprt od 21. aprila do 1. oktobra. Gre za srednje velik kamp z okoli 400 prostori za kampiranje in možnostjo najema mobilnih hišic. Fotogalerijo z našega obiska si lahko ogledate pod novico.

V nekaj letih popolna prenova kampa
Kamp Škrila so pred leti prenovili in v gornjem delu uredili nove parcele, prenovili oba sanitarna objekta in recepcijo. Letos so v ponudbo dodali nove mobilne hišice, uredili glavno pot skozi kamp in do morja ter v osrednjem delu kampa, kjer do sedaj ni bilo sence, posadili veliko dreves. Upamo, da se bodo ta kljub močnim vetrovom, ki pozimi pihajo na tem delu Krka, prijela in že v nekaj letih parcelam dala dobro senco.
kamp Škrila Stara Baška - avtokampi.si
Kamping parcele ob morju so opremljene z elektriko in vodo, številne imajo tudi lasten žar in senčnik. V gornjem delu kampa so parcele z elektriko, manjši del pa je neparceliran in namenjen šotoristom.

V kampu Škrila omogočajo najem mobilnih hišic dveh tipov in velikosti - manjše za 4 +1 osebo so velike 24m2, večje za 4 + 2 osebi pa 30 m2. Vse so klimatizirane in s terasami obrnjene proti morju. Večje mobilne hiške imajo tudi dve kopalnici, vse pa imajo dve spalnici in dnevni prostor s kuhinjo..

V kampu so dobrodošli tudi psi, za katere imajo urejen tuš, pasjo plažo, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah. V kampu imajo trgovino, lokal ob plaži in restavracijo, urejeno je otroško igrišče in igrišče za odbojko, kamp Škrila Stara Baška - avtokampi.siv Stari Baški pa deluje tudi potapljaški center. Gostom je v kampu na voljo tudi brezplačni dostop do interneta.

Kamp Škrila je sicer miren kamp, ki ga rade obiščejo družine in starejši kampisti. Najbolj preseneča prekrasna prodnata plaža z belimi okroglimi kamenčki in turkiznim morjem. V samem kampu so štirje zalivi, od katerih je eden namenjen nudističnemu kopanju. Še več podobnih ali še lepših in bolj samotnih zalivov pa je v neposredni bližini, le 10  do 30 minut hoje od kampa.

Cenovno gre za enega ugodnejših kampov na Krku, saj lahko dve osebi na parceli z elektriko v glavni sezoni kampirata za 34,90 eur na noč, na parceli v prvi vrsti ob morju pa je cena 49,20 eur. Imetniki Avtokampi.si kamping kartico imajo v kampu Škrila čez celo sezono 5% popust na ceno osebe in parcele.

Tudi cene najema mobilnih hišic so zelo ugodne - od 30 eur v pred in po sezoni do 120 eur v glavni sezoni. Se pa cene najemov hišic lahko tekom leta glede na povpraševanje še spremenijo, zato je potrebno točno ceno preveriti v spletnih rezervacijah.

Vse dodatne informacije o ponudbi kampa Škrila v Stari Baški in rezervacije parcel ter
mobilnih hišic lahko uedite dobite na spletni strani 
www.camping-adriatic.com