Kamp Sirena Novigrad - zaključena prenova kampa - video in fotogalerija

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letošnja prenova kampa Sirena v Novigradu je zaključena. Postavljene so nove mobilne hišice, novi bazenčki in urejene nove kamping parcele. Oglejte si najnovejši video posnetek in fotogalerijo iz Novigrada.

Kamp Sirena v Novigradu je tudi letošnjo zimo doživel delno prenovo. kamp Sirena - kaping parcelel in mobilne hišice Bella VistaPo tem ko so lansko leto prenovili sanitarije, uredili kamping parcele ob morju in postavili prve premium mobilne hišice z bazeni, je letošnja prenova vključevala ureditev parcel in dodatno postavitev mobilnih hišic.

Oglejte si fotogalerijo in najnovejši video posnetek iz kampa Sirena, ki je bil posnet sredi maja 2013.

Na sončnem delu kampa so tako uredili 21 novih kamping parcel, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom in tako primerne predvsem za kampisti, ki bodo v kamp prišli z avtodomi ali počitniškimi prikolicami.

V naselju mobilnih hišic so v prvi dve vrsti postavili 7 panoramskih mobilnih hišic, ki so jih zaradi lepega razgleda poimenovali Bella Vista hišice. Gre za mobilne hišice površine 40 m2, ki so zelo bogato opremljene: dveh spalnici, dve kopalnici in dnevni prostor s kuhinjo in panoramskimi vrati in lesena terasa z ležalniki. Dodatno so postavili tudi 10 mobilnih hišic velikosti 32 m2, ki so enakega tipa kot že lani postavljene hišice.

Gostom v mobilnih hišicah je na voljo tudi uporaba manjših bazenov, po celotnem kampu pa letos deluje brezplačni brezžični internet.

Preverite ponudbo kampa Sirena iz Novigrada: www.camping-novigrad.com ali pa jih pokličete na tel. št. njihovega rezervacijskega centra: + 385 (0)52 858 690, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri rezervaciji kamping parcele ali mobilne hišice.