Kamp Šimuni na Pagu - 50% popust na nočitev na parceli

Datum objave
Kategorija
Statistika

Spletna stran KUPONKO.SI vam nudi 50% popust pri najemu kamping parcele z elektriko in vodo za 4 osebe. Za 1 nočitev boste plačali le 18 eur.

Kamp Šimuni leži na otoku Pagu, približno 14 km južneje od kraja Novalja. kamp Šimuni Pag Kamp Šimuni sodi med 10 najboljših hrvaških kampov in je eden redkih, ki je odprt čez celo leto. Parcele v kampu imajo dobro senco borovcev, kamp pa je poznan predvsem po 4 km dolgi peščeni plaži.

V zadnjih letih so v kampu Šimuni postavili 200 mobilnih hišic, ki omogočajo še udobnejše bivanje v stiku z naravo.

Kamp Šimuni ima tudi 800 parcel namenjenih kampiranju, od katerih je večina opremljenih tako z elektriko in vodo.

Poleg običajne infrastrukture, ki je potrebna za udobno kampiranje, pa kamp Šimuni nudi tudi obilico gastronomskih užitkov. V središču kampa, tik ob plaži, deluje restavracija Mali raj, ki ni znana samo po dobri hrvaški kuhinji, ampak tudi po izboru jedi iz celega sveta.

Akcijska ponudba kampiranja v Šimunihkamp Šimuni Pag
Kamp Šimuni in spletna stran KUPONKO.SI vam nudita 50% popust pri junijskem najemu kamping parcele z elektriko in vodo (60−110 m²) za 4 osebe. Tako boste za 1 nočitev v kampu Šimuni plačali namesto 36 plačali le 18 eur.

Kupon za kampiranje v kampu Šimuni lahko kupite na spletni strani www.kuponko.si


Vse dodatne informacije o kampu Šimuni dobite na spletni strani kampa  www.camping-simuni.hr ali pa na elektronskem naslovu info@camping-simuni.hr oz. na telefonski številki +385 (0) 23 697 441.