Kamp Selce je odprt in ponovno normalno obratuje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Po požaru, ki je v ponedeljek in torek divjal na območju Selc in Crikvenice, vas lahko obvestimo, da kamp Selce ponovno normalno obratuje ter da v teh dneh požar kampa v nobenem trenutku ni zajel.

Po požaru, ki je v ponedeljek in torek divjal na območju Crikvenice in Selc, lahko sedaj vseslika.asp?slika=8980 kampiste obvestimo, da kamp Selce ponovno deluje normalno in da požar v nobenem trenutku ni zajel kampa.

Kamp je bil v ponedeljek dopoldne zaradi zelo gostega dima evakuiran, gostje pa so se lahko v kamp vrnili še isti dan po 15. uri. Zaradi številnih klicev so v kampu izdali tudi uradno obvestilo, ki opisuje potek evakuacije in potrjuje, da  kamp ponovno normalno deluje.

Tako lahko vsi kampisti že sedaj obiščete kamp Selce, kjer imajo letos na voljo tudi možnost najema mobilni hišic, v kampu pa so ob morju uredili nove parcele.


Poštovani,
obzirom na veliki broj upita o događanjima u auto kampu SELCE, a vezanih za požar koji je zahvatio dio Selca, ovim putem Vam dostavljamo informacije.

U ponedjeljak, 23. svibnja 2012. godine oko 10 sati, djelatnici Jadrana d.d. u stečaju preventivno su u funkciju stavili hidrantsku mrežu te spojili odgovarajuću protupožarnu opremu. U 10,35 od strane Javne vatrogasne postrojbe primili smo informaciju da je potrebno pripremiti evakuaciju gostiju u auto kampu. Sukladno navedenom, od 10,45 započeli smo evakuaciju gostiju.

U trenutku evakuacije u auto kampu je boravilo 1017 gostiju te je u roku od 15 minuta kamp bio kompletno evakuiran. Gosti koji su to zatražili, smješteni su druge objekte Jadran d.d. u stečaju bez naplate.

Auto kamp Selce nije u niti jednom trenutku zahvatio požar te nije bilo ozlijeđenih, kao što nije pričinjena nikakva materijalna šteta. Djelatnici Jadrana d.d. u stečaju, mještani Selca i vatrogasci preventivno su djelovali te je požar bio najbliže oko 150 metara od samog auto kampa Selce.

Auto kamp je otvoren i u punoj funkciji od jučer navečer te ovim putem pozivamo sve goste da se slobodno vrate u auto kamp i Selce te nastave svoj odmor.

Jadran d.d. u stečaju