Kamp Selce - ekskluzivne fotografije ureditve novih parcel in video posnetek

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prve fotografije ureditve novih kamping parcel ter parcel za postavitev mobilnih hišic v kampu Selce pri Crikvenici

V kampu Selce pri Crikvenici  so za letošnjo sezono pripravili številne novosti. Sredi februarja jim je orkanska burja podrla sam vhod v kamp, zato so morali najprej urediti dostop do recepcije.kamp Selce Crikvenica Pripravili smo nekaj najnovejših fotografij iz kampa, na ogled pa vam je že tudi najnovejši video posnetek kampa Selce.

Ureditev kamping parcel
V kampu v Selcah so pred meseci že pričeli z ureditvijo 42 parcel, ki bodo sodobno opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Prve fotografije urejanja parcel so objavljene spodaj. Dodatno bodo po kampu uredili dostop do interneta.

Še vedno lahko rezervirate kamping parcelo za celo sezono in tako uživate ob pogledu na Kvarnerski zaliv in otok Krk. Cene pavšalnega najema parcel za letošnjo sezono se gibajo od 1.655 eur za parcele v drugi coni do 2.390 eur za parcele tik ob morju.

Mobilne hišice v kampu Selce - možnost nakupa
Dodatna novost je tudi ureditev parcel za postavitevkamp Selce Crikvenica mobilnih hišic. Objavljamo prve slike terasastih parcel namenjenih hišicam in računalniška simulacija celotnega naselja hišic. Prve mobilne hišice pa pričakujejo še pred 1.majem.

V kampu Selce omogočajo tudi privaten nakup mobilnih hišic znamke Shelbox, tip Tavolara, ki omogočajo bivanje 4 odraslim osebam in 2 otrokoma. Hišice so dimenzije 8 x 4 m in so opremljena z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in dnevnim prostorom s kuhinjo.

Cena tako opremljene mobilne hišice je 20.418 evrov (davek je že vključen). Vsak gost pa se lahko dodatno odloči tudi za vgraditev klimatske naprave ali pa postavitev lesene terase. Cena letnega najema parcele za mobilno hišico je 2.770 evrov, to ceno pa vsem kupcem hišic garantirajo tudi za naslednjo sezono. Cena pavšala vključuje neomejeno število oseb (gostje v hišici plačajo samo prijavo in turistično takso), elektriko, vodo, odvoz smeti in parkirno mesto.

Več informacij o pavšalnih parcelah in nakupu mobilnih hišic v kampu Selce lahko dobite na elektronskem naslovu ana.buovac@effectus-consulting.hr oz. ne telefonski številki +385 91 798 25 36, kjer vam bo gospa Ana Buovac odgovorila na vsa dodatna vprašanja. Ponudbo mobilnih hišic si lahko ogledate tudi na spletni strani: www.mobilnehisice.si