Kamp Selce Crikvenica - novost - možnost najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Selce je pričakal sezono 2012 deloma prenovljen in z možnostjo najema mobilnih hišic. V kampu lahko postavite tudi privatno hišico.

Letos so v kampu Selce pripravili kar nekaj novosti: od novega vhoda v kamp do 40-ih novo urejenih kamping parcel v prvih vrstah ob morju, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom.kamp Selce Crikvenica

Velika novost so tudi mobilne hišice, ki so jih letos postavili ob levem robu kampa in so od morja oddaljene 200 metrov. V Selcah tako omogočajo postavitev privatne mobilne hišice, imajo pa tudi nekaj lastnih, ki so namenjene najemu.

Mobilne hišice trenutno predstavljajo najboljšo kombinacijo med udobjem in bivanjem v naravi ter neposredni bližini morja.

Vse hišice sprejmejo do 6 oseb (4 odrasli in 2 otroka). Opremljene so s spalnico, otroško sobo, dnevnim prostorom in lastno kuhinjo ter kopalnico. Pred vsako hišico je postavljena tudi nadkrita lesena terasa od koder je le pogled na otok Krk in Kvarnerski zaliv. Mobilne hišice so seveda klimatizirane, kar bo še kako prav prišlo ob letošnji vročini, in opremljene s televizijo.

Cene dnevnega najema mobilne hišice v kampu Selce se gibljejo od od 35 do 71 evrov v pred in posezoni ter od 81 do 104 evre v času glavne turistične sezone. Cena vključuje bivanje 4 odraslih oseb in dveh otrok starosti do 12 let, elektriko, vodo, plin, klimatsko napravo, končno čiščenje hišice in parkirno mesto za vozilo.

Več informacij o možnostih najema mobilnih hišic v kampu Selce v Crikvenici lahko dobite na spletni strani www.jadran-crikvenica.hr oz. na email autokampselce@jadran-crikvenica.hr ali jih pokličite na telefonsko številko: +385 (0) 51 764 038.