Kamp Sabbiadoro - Lignano vabi na kampiranje ob peščeni plaži in kopanje v ogrevanih bazenih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bi letos radi uživali na dolgih peščenih plažah, ob tem pa tudi kampirali ali uživali v mobilni hišici? Vabimo vas v kamp Sabbiadoro – Lignano, ki je od osrednje Slovenije oddaljen le 2 uri vožnje. Kamp bo odprt od 9. aprila do 2. oktobra 2022.

 Camping Sabbiadoro Lignano

Kamp Sabbiadoro je urejen v zeleni oazi v neposredni bližini osrednje plaže v Lignanu, ki leži nekje na pol poti med Trstom in Benetkami. Letos kamp gostom z Avtokampi kamping kartico omogoča dodatne ugodnosti pri kampiranju in najemu mobilne hišice.

Lokacija kampa Sabbiadore je zanimiva predvsem za družinske počitnice, saj imajo otroci radi mivkaste plaže, v bližini kampa pa je tudi nekaj tematskih parkov npr. Aquasplash, ki je od kampa oddaljen le 2 km, in živalski vrt Punta Verde, ki pa je oddaljen 7 km.

Akcijska ponudba na Avtokampi kamping kartico

Gostom, ki imajo Avtokampi kamping kartico, v kampu Sabbiadoro – Lignano nudijo posebne cene:

> 24 € za kampiranje 2 oseb na parceli z elektriko v terminih 9.4. – 25.5. & 11.9. – 2.10.

Dodatne ugodnosti:

> brezplačna pozna odjava do 22. ure v terminih 9.4. - 25.5. & 11.9. - 2.10., doplačilo 15 € v terminih 26.5. - 10.9.

> happy kids vikend - brezplačno kampiranje za otroke stare do 12 let, od petka do nedelje v terminih 22.4. - 22.5. & 16.9. - 2.10.

> bivate 7 noči, plačate samo 6 v terminih 9.4. - 3.7. & 3.9. - 2.10.


Brezplačna pozna odjava do 22. ure v terminih 9.4. - 25.5. & 11.9. - 2.10., doplačilo 15 € v terminih 26.5. - 10.9.

Počitnice in kampiranje ob peščeni plaži​

Kamp Sabbiadoro je urejen v dveh delih – glavni je odprt od marca do oktobra in v tem delu so urejeni tudi bazeni. Drugi del, ki je malce bližje plaži, je odprt od junija do septembra.

Kampistom so na voljo urejene parcele opremljene z elektriko in vodo, šotoristom pa je na voljo tudi neparceliran del. Parcele so večinoma obdane z živo mejo, drevesa pa dajejo dobro senco.

V sklopu kampa Sabbiadoro omogočajo tudi najem mobilnih hišic. Na voljo so manjše za 2 – 4 osebe in večje hišice za 4 – 6 oseb – vse so opremljene s kuhinjo, kopalnico, dnevnim prostorom s televizijo in eno ali dvema spalnicama. V določenih hišicah so dovoljeni tudi psi, imajo pa tudi mobilne hiške prilagojene invalidnim osebam.

Otroci se bodo razveselili ogrevanih bazenov, ki vključujejo tudi manjši pokrit bazen, tobogane, plavalni bazen in jacuzzi. Lansko leto so zgradili še en dodaten bazen, tako je predvsem v glavni sezoni manj gneče.

Samo 200 metrov od kampa leži več kilometrov dolga peščena plaža in za goste kampa je urejena privatna plaža, kjer lahko po ugodnejših cenah najamejo ležalnike in senčnike. Na plaži se stalno nekaj dogaja, saj je veliko športnih aktivnosti, od odbojke do veslanja na SUP deskak, srufanja in kajtanja.

Psi so v kampu dobrodošli, na bazenih sicer niso dovoljeni, je pa 300m od kampa urejena pasja plaža.

Od športnih aktivnosti so na voljo igrišča za nogomet, odbojko, tenis, mini golf, vsak dan poteka dodatna animacija, kamp pa je pokrit z brezplačnim wifi signal. Omogočajo tudi najem koles, tako da se lahko odpeljete na izlet ob obali oz do centra mesta, ki je oddaljen 10 minut hoje. V kampu je tudi trgovina, restavracija in seveda picerija, ob sami plaži pa tudi veliko lokalov.

Za ostale informacije lahko obiščete spletno stran kampa, ki je prevedena tudi v slovenščino - www.campingsabbiadoro.it