Kamp Porto Sole – zimska ponudba kampiranja in mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Porto Sole Vrsar bo odprt tudi pozimi - pripravili so cenovno ugodne pakete kampiranja in najema mobilnih hišic, kar je primerno tudi za krompirjeve počitnice in novoletne praznike.

Kamp Porto Sole, ki leži tik ob kraju Vrsar, bo tudi letos v zimskem času ostal odprt, gostom pa ponudil ugodno ceno kampiranja in najema mobilnih hišic.
kamp Porto Sole, Vrsar - avtokampi.si

Kamp ima odlično lokacijo za ogled Vrsarja, saj je do mesta le dobrih 10 minut hoje, lahko pa se odločite tudi za kolesarski izlet proti Funtani in Poreču ali v notranjosti Istre.

Če bo vreme ugodno, bo jeseni še možno kopanje v morju, nekateri se sicer kopajo tudi za novo leto, sicer pa je gostom brezplačno na voljo kopanje v notranjem bazenu in uporaba savn v bližnjem hotelu Pineta (razen v terminu 10.11. – 21.12. ko bo hotel zaprt).

Odločite se lahko tudi za zajtrk ali večerjo v hotelu – 30% popust za goste kampa.
kamp Porto Sole, Vrsar - avtokampi.si

V času krompirjevih počitnic in božično - novoletnih praznikov je potrebno poskrbeti za pravočasno rezervacijo parcele in mobilne hišice, saj je povpraševanje običajno večje od zmožnosti kampa. V teh terminih tudi pripravijo tematsko animacijo za otroke in odrasle.

Zimski kamping paket v kampu Porto Sole
Od 15.10. do 15.3. velja posebna cena kampiranja 15€, ki vključuje dve osebi, otroke do starosti 12. let, parcelo Standard z elektriko, psa, uporabo bazena (razen v terminu 10.11. – 21.12.), najem koles, wifi, prijavo in pijačo dobrodošlice.

V božičnem terminu 24. - 26.12. bo akcijska cena kampiranja na parceli Standard 17€ (min. 2 nočitvi) in vključuje tudi animacijo.

Za koriščenje omenjene akcije je obvezno potrebno rezervirati parcelo ali po mailu ali po telefonu (+385 52 426 500).

Najem mobilne hišice v Vrsarju
kamp Porto Sole, Vrsar - avtokampi.si
V kampu Porto Sole so v bližini recepcije postavili 20 modernih in zelo prostornih mobilnih hišic. V njih je prostora za 4 osebe, dodatno pa lahko na pomožnih ležiščih prespita še dva. Vsaka mobilne hiška ima dnevni prostor s kuhinjo in veliko teraso, dve spalnici in dve kopalnici. V hišicah je urejeno tudi ogrevanje, tako da je uporaba možna tudi v zimskih dneh.

Cene najemov mobilnih hišic so zelo ugodne - že od 54€, kar vključuje tudi posteljnino, brisače in zaključno čiščenje. Glede na rezervacije se je možno dogovoriti tudi za zgodnjo prijavo in pozno odjavo iz hišice.

Tudi gostom v mobilnih hišicah je tako kot kamping gostom na voljo uporaba bazena, športnih rekvizitov, najem koles…

Za termine krompirjevih počitnic in novo leto priporočamo pravočasno rezervacijo mobilne hišice.

Več informacij o ponudbi kampa Porto Sole dobite na www.campingrovinjvrsar.com