Kamp Porto Sole vabi na zimsko kampiranje v Vrsar

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Porto Sole bo tudi letos odprt v zimskem terminu, ko goste z ugodno ceno vabi na kampiranje in v mobilne hišice. Lokacija je super sprehode in kolesarjenje ob morju, žal pa letos ne bo možno kopanje v hotelskem bazenu

zimsko kampiranje - kamp Porto Sole, Vrsar

Vrsar zanimiv tudi pozimi

Kamp Porto Sole je že kar nekaj let razveseljuje z možnostjo zimskega kampiranja. Gre za lepo urejen kamp, ki je od centra Vrsarja oddaljen le 10 minut hoje. Tako se iz kampa lahko odpravite na ogled zanimivh točk v mestu npr. ulice Casanova, parka skulptur Dušana Džamonje in cerkve Sv. Martina, priporočamo pa, da Vrsar enkrat obiščete ob koncu dneva, ker je z vrha prekrasen sončni zahod.

V času krompirjevih in božično – novoletnih počitnic v kampu pripravijo tudi animacijo, gostje pa poskrbijo za praznično okrasitev parcel. Zanimiv pa je tudi ogled živih jaslic v kraju Sv. Lovreč (običjano 26. in 29.12. ter 6.1. ob 17. uri), ki je od kampa oddaljen 10 minut vožnje.

Kampistom so na na parcelah ob morju na voljo ogrevane sanitarije, ob morju deluje lokal, omogočajo najem koles, tik ob kampu pa so tudi pozimi odprta peščena teniška igrišča.

V bližini recepcije je na voljo najem mobilnih hišic za 4 - 6 oseb opremljenih z dvema spalnicama, kuhinjo in dvema kopalnicama ter možnostjo ogrevanja.​

Žal pa letos kopanje ne bo možno, saj je hotel in s tem tudi notranji bazen zaprt.

Zimsko kampiranje v kampu Porto Sole že za 16 €

Letošnja akcijska cena zimskega kampiranja v Portu Sole na parceli Standard z elektriko za 2 osebi je 16 €.

Cena velja v terminu 4.10. - 1.4. ob predhodni rezervaciji parcele (lahko po spletu, mailu ali telefonu 00 385 52 800 200). Rezervacija je brezplačna, doplača se turistična taksa.

Akcijska cena zimskega kampiranja vključuje:

- 2 osebi na parceli Standard z elektriko, otroci do 12. leta bivajo brezplačno

- Pes brezplačno

- Pijača dobrodošlice za 2 osebi

- Prijava gostov

- Pozna odjava iz kampa (odvisno od razpoložljivosti parcel)

Kampiranje na parcelah bliže morja je nekoliko dražje npr. za 2 osebi stane od 18 do 20 € na noč + taksa in prijava.

Najem mobilne hišice v kampu Porto Sole

Na parcelah v bližini recepcije kampa Porto Sole omogočajo najem modernih mobilnih hišic za 4 +2 osebi. Hišice je možno tudi ogrevati, opremljene pa so z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom in veliko teraso.

Akcijska ponudba najema mobilne hišice v zimskem terminu že od 49 €.

Cena najema vključuje posteljnino in brisače, zaključno čiščenje, prijavo, turistično takso, pijačo dobrodošlice, zgodnjo prijavo in pozno odjavo (odvisno od razpoložljivosti hišic).

Več informacij o kampu Porto Sole - www.maistracamping.com