Kamp Porto Sole - Vrsar bo dobil nove sanitarije

Datum objave
Kategorija
Statistika

V okolici Vrsarja imamo kar nekaj kampov, vendar pa je kamp Porto Sole edini odprt čez celo leto. V zadnjih letih je prav zato postal zelo priljubljen tudi pri slovenskih kampistih. Sredi januarja bodo pričeli s prenovo sanitarnega objekta pri morju.

Lokacija kampa Porto Sole je odlična, saj je urejen ob dveh prodnatih zalivih med krajem Vrsar in Koversado. Poleti je v kampu gostom na voljo tudi bazen, tisti, ki si želijo nudističnega kopanja, pa gredo lahko na plaže v sosednjem FKK kampu.

Kamp Porto Sole ob urejenih kamping parcelah omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 – 6 oseb opremljenih z dvema ali tremi spalnicami.

Na počitnicah v Vrsarju bodo še posebej uživali ljubitelji družinskega kolesarjenja in sprehodov, saj je ob morju urejena pot vse do Limskega kanala in do Funtane ter naprej proti Poreču.

Popust na Avtokampi kartico

Imetniki naše kamping kartice bodo v kampu Porto Sole izkoristili posebno ceno kampiranja – 2 osebi že za 18 €, ki velja za kampiranje na standardni parceli z elektriko v terminu 1.3. - 25.6. & 29.8. - 31.10.

V terminu 1.3. - 9.7. & 29.8. - 31.10. na parcelah bliže morja velja 10% popust, v glavni sezoni 10.7. - 28.8. pa je popust 5%.

Novosti v kampu Porto Sole

Lani so na hribčku proti Koversadi uredili novo naselje mobilnih hišic, letos pa bodo popolnoma prenovili sanitarije št. 1, ki so postavljene v bližini morja na desni strani kampa.​ V času del, predvidoma od sredine januarja do glavne sezone, bodo na voljo sanitarije št. 2, ki so jih predhodno uredili, tako da so primerne tudi za uporabo v hladnejših dneh.

Na tem delu kampiranj največ gostov, saj je urejen ob lepem zalivu, kjer deluje tudi lokal. Nove sanitarije v kampu Porto Sole bodo zagotovo ene najbolj modernih na Jadranu. Zaradi hribovitega terena bodo zgrajene v dveh nadstropjih in bodo ogrevane.

S pripravi na dela so pričeli takoj po novem letu, v četrtek, 14. januarja, pa so pričeli s podiranjem objekta. Upamo, da bodo dela potekala po načrtih in da bo še pred poletjem kamp dobil moderen objekt

​V pritličju bodo ločeni moški & ženski wc-ji ter tuši, v nadstropju oz. zadnjem delu objekta pa bodo uredili otroške sanitarije, pomivalnico posode in pralnico perila. Ob sanitarijah bo urejeno tudi manjše otroško igrišče.

Zaradi velikega povpraševanja bodo dodali še šest večjih kopalnic, ki pa bodo nadstandardno opremljene in nekatere bodo vključevale tudi wellness ponudbo:

  • v dveh kopalnicah bodo ob tušu dodali tudi otroško kad
  • v dveh kopalnicah bo na voljo masažna kad
  • ena kopalnica bo vključevala dva masažna stola
  • ena kopalnica bo imela savno, hidromasažni tuš in ležalnike.

Več o ponudbi kampa Porto Sole - www.maistracamping.com