Kamp Polje odprt tudi pozimi, kampa Otočec in Dolenjske Toplice zaprta

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letos odprti kamp Polje bo odprt tudi čez zimo, kamp Otočec je za zaprl vrata, v kampu Dolenjske Toplice pa iščejo novega najemnika.

Iz Dolenjske smo dobili nekaj informacij glede bodoče kamping ponudbe v okolici Novega mesta in Dolenjskih Toplic.
kampa Otočec in Dolenjske Toplice - avtokampi.si

Na tem območju imajo Terme Dolenjske Toplice v lasti dva kampa – Otočec in Dolenjske Toplice. Do sedaj sta bila oba kampa v najemu oz. v upravljanju znanega slovenskega karavaning strokovnjaka Bojana Potočarja, ki pa je letos spomladi odprl svoj kamp Polje.

Ob koncu letošnje kamping sezone je potekla tudi najemna pogodba za oba kampa, tako da so nas iz Term Dolenjske Toplice obvestili, da kamp Otočec v bodoče ne bo več obratoval. Za kamp Dolenjske Toplice, ki je bil še nekaj let nazaj eden najboljših majhnih kampov v Sloveniji, pa iščejo novega najemnika.

kamp Polje, Dolenjske Toplice - avtokampi.si
Kamp Polje odprto tudi pozimi
Ob tem so nam iz novega kampa Polje, ki je urejeno v Meniški vasi in je od Dolenjskih Toplic oddaljen le 1,5km, sporočili, da bo kamp deloma odprt tudi v zimskem času. Tako bo odprt od 1.12. do 6.1., v sezoni 2019 pa od 15.2. do 3.11.

Gre za moderno urejen manjši kamp s parcelami za avtodome in počitniške prikolice ter prostorom za postavitev šotorov. Gostom je na voljo tudi lepo urejen ter ogrevan sanitarni objekt in skupen prostor z žarom.

Cene kampiranja v kampu Polje si lahko ogledate pri opisu kampa, imetniki naše Avtokampi.si kamping kartice pa imate tudi dodaten 5% popust.