Kamp Polje - nov kamp v Sloveniji v letu 2018

Datum objave
Kategorija
Statistika

V neposredni bližini Dolenjskih Toplic bo v letu 2018 odprt kamp Polje. Gre za manjši kamp, ki bo vrhunsko opremljen in bo gostom nudil varnost ter domače vzdušje.

Konec marca bo v neposredni bližini Dolenjskih Toplic znani slovenski turistični strokovnjak s 30 letnimi izkušnjami iz kamping turizma, g. Bojan Potočar, odprl kamp Polje. Na tej lokaciji je v zadnjih letih delovalo postajališče za avtodome, sedaj pa bo urejen lep kamp z urejenimi parcelami za goste z avtodomi, počitniškimi prikolicami in šotori.kamp Polje, Dolenjske Toplice - avtokampi.si

Po občinskem planu je na tem delu Meniške vasi predvidena izgradnja turističnega naselja s športnimi objekti, ki bi še popestrilo ponudbo reke Krke. Od Term Dolenjske Toplice bo kamp Polje oddaljen le 1,5 km oz. 20 minut peš hoje. V termah se lahko pohvalijo z odlično urjenim wellness centrom Balnea, kjer boste lahko uživali v termalni vodi in razvajanju v številnih savnah.

Kamp Polje že ob začetku med najboljše kampe
Kamp Polje bo zgrajen po najnovejših standardih, saj lastniki zelo dobro poznajo težave kampistov, ker tudi sami veliko potujejo z avtodomom po tujini. V prvi vrsti bodo poleg 16ih parcel opremljenih z elektriko in vodo, gostom omogočili predvsem varno bivanje in domače sproščeno vzdušje v bližini reke Krke. Parcele bodo urejene v kombinaciji peska in travnate površine.

Povsem na novo bodo zgradili sanitarni objekt s tuši, wc-ji, umivalniki in delom za pranje posode, na voljo bo prostor za oskrbo avtodoma, gostom pa bo na voljo tudi brezplačen dostop do interneta. V kampu bo omogočen najem koles, skuterja in kanujev, urejen bo tudi skupen prostor z žarom, kjer si boste lahko sami pripravili žar specialitete.

Okolica turistom nudi zanimive naravne in kulturne znamenitosti ter številne kolesarske in peš poti. Krka omogoča športe na vodi (čolnarjenje, ribolov...), v bližini so igrišča za tenis, za kulinarične užitka pa bodo poskrbeli v okoliških restavracijah.

Ugodne cene kampiranja
Cene kampiranja v kampu Polje so glede na urejenost kampa zelo dostopne. Tako bosta dve osebi na parceli z elektriko in vodo plačala od 14,75€ v nizki sezoni do 20,75€ v času glavne sezone. Vsem imetnikom Avtokampi.si kamping kartice pa nudijo še dodatni 20% popust.

Več informacij o novem kampu Polje dobite na spletni strani www.kamp-polje.si