Kamp Poljana - kampiranje, mobilne hiške in glamping šotori na Lošinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Za letošnje kampiranje izberite vrhunsko urejen kamp Poljana, ki leži samo nekaj kilometrov pred Malim Lošinjem. Kamping parcele so urejene v terasah, omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2 – 6 oseb in glamping šotorov za 4 osebe. Imetniki naše kamping kartice imajo dodaten popust.

Kamp Poljana sodi v skupino kampov Baia Holiday, ki združuje kar 12 kampov v Italiji – Sistiana, Benetke, Rim, Sardinija, Gardsko jezero, v Franciji na Azurni obali in v Parizu ter na Lošinju na Hrvaškem.

Kampiranje, najem mobilnih hišic in glamping šotorov na Lošinju

Lošinj je znan po odlični senci borovcev, ki je tudi v kampu Poljana ne manjka. Ker kamp leži na zelo ozkem delu otoka, so kamping parcele urejene tako na vzhodni kot tudi zahodni strani otoka, loči pa jih otoška cesta. Več sence je v osrednjem delu, manj na pa na parcelah ob osrednji plaži. Parcele so večinoma opremljene z elektriko in vodo, določene imajo tudi odtok, nekaj pa je manjših primernih za manjše šotore.

Mobilne hišice in bungalovi so v kampu Poljana so od morja oddaljene 100 do 200 metrov. Najamete lahko manjše mobilne hiške za 2 – 3 osebe ali večje za 4 – 6 oseb. Najbolj prostore mobilne hišice imajo tudi tri spalnice – ena z zakonsko posteljo in dve spalnici z dvema ločenima posteljama. Pohvalno je tudi, da imajo v ponudbi invalidnim osebam prilagojene mobilne hišice, kjer je dovolj prostora za 4 osebe.

Za malce drugačne počitnice pa lahko najamete tudi družinski glamping šotor za 4 osebe, ki je opremljen s kuhinjo, kopalnico, teraso in dvema spalnicama.

V kampu Poljana so dobrodošli tudi kužki, za katere imajo urejeno pasjo plažo, tuš za pse, ob doplačilu pa so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah in glamping šotorih.

Osrednji del plaže je prodnat zaliv, obkrožen s skalnato plažo, kjer so urejena mesta za lažji vstop v morje. Malce naprej od kampa je del plaže namenjen tudi nudistom. Na drugi strani kampa pa je lepo urejena marina, kar lastnikom čolnov omogoča varen privez in enostaven dostop do otokov v okolici npr. Unije, Susak, Ilovik…

Za otroke je v kampu veliko animacije, urejeno otroško igrišče s plezalno steno in trampolini ter igrišča za tenis, nogomet, odbojko na mivki. Malce večji lahko izberejo tečaj deskanja in potapljanja. Do mesta Mali Lošinj se lahko odpravite peš ali s kolesom po urejeni sprehajalni poti, poleti vozi tudi taxi čoln. Trgovina je v kampu, prav tako tudi lokal in restavracija, kjer pa se lahko naročite na polpenzion ali polni penzion.

Avtokampi kamping kartica omogoča cenejše kampiranje v kampu Poljana

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih nudi kamping kartica tudi v kampu Poljana na Lošinju. Na kampiranje na parcelah Pineta ali Premium boste prejeli 20% popust na v terminih 1.4. - 3.6 & 2.9. - 2.11. v primeru min. 3 noči.

Več o kampu Poljana izveste na spletni strani kampa - www.campingpoljana.com