Kamp Polidor - vrhunska cena v vrhunskem kampu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Eden najboljših majhnih kampov na Hrvaškem - kamp Polidor, omogoča ugodne cene kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping šotorov. Preverite cene in obiščite Funtano.

Kamp Polidor sodi med najboljše majhne kampe v Istri, ki navduši z drugačnim pristopom do gosta, saj se vsi počutijo dobrodošle. Kamp leži med Porečem in Funtano, ker pa ni tik ob morju, goste do lastne plaže vozijo kar s svojim turističnim vlakcem. Tako so v petih minutah vožnje na eni najlepše urejenih plaž v tem delu Istre.​

Gre za odlično urejen kamp, kjer uživajo tudi otroci, saj imajo ob urejenem igrišču tudi igralnico, do katere se pripeljete kar po toboganu iz pritličja sanitarnega objekta. Pod novico si lahko ogledate 360 stopinjske fotografije kampa Polidor.​

V kampu je urejen tudi bazen z manjšimi tobogani, tik ob njem pa je tudi lokal in restavracija. Gostom omogočajo tudi najem koles, da se lahko odpeljejo po obmorskih poteh do Poreča ali Vrsarja.

Jesenska akcija kampiranja

V kampu Polidor so pripravili akcijo kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping šotorov, dodatno pa nudijo 20% popust na obisk bližnjega Dinoparka Funtana in 50% popust na masaže. Gostom so brezplačno na voljo tudi kolesa in fitnes, ob prostih kapacitetah pa je možna tudi zgodnja prijava in pozna odjava. Obvezna je predhodna rezervacija!

1. Kampiranje 2 oseb za 19 €

V terminu od 10. do 30. september lahko 2 osebi kampirata na parceli z elektriko in vodo že za 19 €. Otroci do vključno 5. leta bivajo brezplačno, prav tako tudi eden pes. Dodatne osebe doplačajo po ceniku kampa.

2. Najem mobilne hišice že od 56 €

Kamp Polidor nudi tudi nekaj zelo modernih in prostornih mobilnih hišic, ki so odličen izbor za družinske počitnice. Vse hišice so klimatizirane in imajo svojo kuhinjo, kopalnico in dve spalnici. V hišicah tipa Premium so dovoljeni tudi psi.

Akcijska ponudba najema mobilne hišice Comfort in Premium:

  • termin 15.9. – 21.9., cena najema mobilne hišice je 68 €
  • termin 21.9. – 7.10., cena najema mobilne hišice je 56 €
*Doplačilo za zaključno čiščenje je 35 €

3. Najem glamping šotorov že od 44 €

Za malce drugačen dopust priporočamo najem glamping šotora za 5 oseb. Jeseni je še vedno dovolj toplo, da lahko uživate v prostornem šotoru z dvema spalnicama, kuhinjo in kopalnico, terase šotora pa je pogled na osrednji del kampa z bazenom.

Akcijska ponudba najema glamping šotora za 5 oseb:

  • termin 10.9. – 16.9., cena najema mobilne hišice je 62 €
  • termin 16.9. – 6.10., cena najema mobilne hišice je 44 €

*Doplačilo za zaključno čiščenje je 35 €

Več informacij o ponudbi kampa Polidor dobite na www.campingpolidor.com