Kamp Polidor vabi na praznično kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor Funtana je odprt čez celo leto. Ljubitelje kampiranja vabijo na kampiranje za božič in novo leto, ko ob parcelah nudijo tudi najem mobilnih hišic in glamping sobic.

Na Hrvaškem je le nekaj kampov, ki omogočajo tudi zimsko kampiranje in med njimi je simpatičen kampu Polidor iz Funtane. Slovenski kampisti ste v letu 2018 kampu podelili tudi največ glasov v izboru Naj kamp Adria v kategoriji majhnih kampov v Istri.

Kamp Polidor bo odprt tudi za božično – novoletne praznike, ko omogoča kampiranje na urejenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo, lahko pa se odločite tudi za najem mobilnih hišic za 5 ali 4 +2 osebi ali glamping sobic za 2 osebi. Poskrbite za pravočasno rezervacijo!

Gostom kampa je v hladnejših dneh na voljo tudi skupen notranji prostor s kaminom in televizijo, otroci pa bodo uživali v lepo urejeni igralnici s toboganom.

Mobilne hišice imajo urejeno ogrevanje s pomočjo klimatske naprave, ob tem pa vključujejo dve spalnici, dve kopalnici, dnevni prostor s kuhinjo in veliko teraso. Štiri hišice Delux so dodatno opremljene še z masažno kadjo – jacuzzi na sami terasi, ki jih zaradi ogrevane vode lahko uporabite tudi v hladnejših dneh.

Parom pa so namenjene manjše glamping lesene sobice, ki so opremljene z zakonsko posteljo, omogočeno pa je tudi ogrevanje.

Kamp je priljubljena destinacija, ker tudi izven glavne sezone nudi veliko možnosti aktivnosti. V bližini kampa poteka urejena obmorska pot med krajema Poreč in Vrsar ki jo lahko uporabite za tek ali kolesarjenje, priporočamo pa tudi ogled starega dela Vrsarja in Limskega kanala.

Praznično kampiranje v kamp Polidor

Kamp Polidor v zimskem terminu od 1.10. do 15.3. v kampu nudijo akcijsko ceno – 15 € za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo na noč. Cena vključuje tudi otroke do starosti 5 let, psa, najem koles in uporabo otroške igralnice ter fitnesa.

Cena najema mobilnih hišic je v času praznikov (22.12. – 31.12.) nekoliko višja in sicer 92 € oz. 102 € za hišice z jacuzzijem, v terminih izven praznikov pa od 56 oz. 62 eur.

Cena najema glamping sobice za dve osebi je 20 € na noč.

Več informacij o ponudbi kampa Polidor dobite na www.campingpolidor.com