Kamp Polidor – jesensko – zimska ponudba kampiranja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor omogoča akcijsko kampiranje 2 oseb po ceni 15€ na noč, ugodne pa so tudi cene najema mobilnih hišic in lesenih glamping hišic za pare. Preverite cene!

V enem najboljših majhnih kampov na Hrvaškem, kampu Polidor iz Funtane,  so predstavili jesensko – zimsko ponudbo kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping hišic po ugodnih cenah.kamp Polidor - avtokampi.si

Kamp Polidor razveseljuje goste z drugačnim pristopom, saj gre za majhen kamp in vsakemu gostu se posvetijo, da se resnično počuti dobrodošlega.

Celoten kamp je lepo urejen, sanitarije pa so vrhunske in vključujejo tudi otroško igralnico in manjši fitnes v kleti, do katerega pridete kar z vožnjo po toboganu.

Lokacija kampa Polidor je primerna tudi za kolesarjenje, sprehode, v bližini kampa je tudi Dino park z različnimi otroškimi igrali. Priporočamo tudi izlet do Poreča, Vrsarja, Limskega kanala in Rovinja.

kamp Polidor - avtokampi.siKampiranje v kampu Polidor - 2 osebi že za 15€
V terminu od 1.10. 2018 do 1. 4. 2019 v kampu Polidor omogočajo kampiranje po posebni ceni 15€, ki vključuje 2 osebi, otroke do starosti vključno 5 let, psa in parcelo z elektriko in vodo.

Dodatne ugodnosti so brezplačen najem koles (glede na razpoložljivost), 50% popust na masažen, 20% popust na vstop v Dino park. Gostom v kampu omogočajo tudi zgodnji prihod in pozen odhod iz kampa (odvisno od ostalih rezervacij).

kamp Polidor - avtokampi.si

Najem mobilnih hišic in glamping hišic že od 52€
V kampu Polidor imajo na voljo tudi moderne mobilne hišice različnih tipov. Za mobilne hiške Comfort in Premium od 1.10. do 7.10. velja cena najema 56€ na noč.

Od 8.10. 2018 do 15.3. 2019 (razen termina božično – novoletnih praznikov, takrat je cena 92€) pa je cena najema hišice 52€. V mobilnih hišicah Premium so dovoljeni tudi psi.

Na voljo so tudi štiri mobilne hišice Delux z lastnim jacuzzijem na terasi, kateri cena pa je od 61 do 72€, na božično – novoletni termin pa je cena tako opremljene mobilne hišickamp Polidor - avtokampi.sie 102€.

Parom pa priporočamo bivanje v romantičnih lesenih glamping hišicah, katerih je cena najema v terminu 1.10. do 15.3. le 26€.

Ob najemu mobilne in glamping hišice pripadajo vse ugodnosti kot gostom na parcelah npr. 50% popust na masaže, 20% popust na Dino park, zgodnji prihod in pozni odhod…

Več informacij o ponudbi kampa Polidor dobite na www.campingpolidor.com