Kamp Polidor, Funtana - nove kamping parcele in luksuzne hišice z bazeni

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor – Funtana ste številni že obiskali, saj gre za najboljši majhen kamp v Istri, ki je odprt čez celo leto. Korona kriza jih ni ustavila in nadaljuje se širitev kampa, ki bo poleg novih kamping parcel in recepcije, vključevala tudi luksuzne vile s privatnimi bazeni.

Uspeh kampa Polidor je v drugačnem pristopu do gosta, ki se pri njih resnično počuti kot »kralj«. Od prvega pozdrava do urejenosti kampa, bogate dodatne ponudbe in pripravljenosti pomagati gostom.

Trenutno nudijo 50 kamping parcel, ki so ob običajni sezoni večinoma kar polno zasedene. V zimskem času se nekateri kar preselijo v kamp, saj omogočajo zimski pavšal.

Dodatno so gostom na voljo tudi mobilne hišice, glamping šotori in romantične glamping hišice za dve osebi.

Otroci so v Polidorju navdušeni nad igralnico s toboganom in posebej njim prilagojenimi sanitarijami.

Poleti omogočajo kopanje v bazenu in uživanje na njihovi privatni plaži, do katere vas pripeljejo kar z vlakcem ali električnim avtomobilom.

Nove kamping parcele in Luksuzne vile Polidor

Nov del kampa Polidor, ki naj bi bil odprt sredi maja, bo vključeval 20 velikih kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo, ki bodo še posebej primerna za večje avtodome in počitniške prikolice.

Del kampa bo namenjen ureditvi luksuznega naselja mobilnih hišic. Predvidenih je 8 hišic slovenskega proizvajalca Adria, ki bodo imele privaten bazen, dodatno pa na terasi še jacuzzi.

Mobilne hišice bodo zelo prostorne in opremljene z dvema spalnicama, tako da bodo prva izbira za romantični vikend ali pa družinske počitnice. Gre za najbolj moderno opremljene hišice, ki nudijo veliko udobja.

Popolnoma opremljena kuhinji z dnevnim prostorom, je z drsnimi vrati povezana z veliko teraso s sedežno garnituro in masažno kadjo. Tik ob terasi je bazen, kjer je globina vode 1,35m, tako da bo primeren tudi za otroke.

Preverite cene najema modernih mobilnih hišic na www.campingpolidor.com