Kamp Polari vabi na kampiranje v romantičen Rovinj

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polari vabi na kampiranje v Rovinj, ki je zagotovo eno najlepših mest v Istri. Navduši z lepo urejenim starim delom mesta s številnimi uličicami, kjer delujejo manjše prodajalne in umetniške delavnice. Vrh hriba krasi cerkev Sv. Eufemije, od kjer je tudi lep pogled na celotno mesto in morje pred njim.

Kamp Polari nudi veliko zabave za vso družino

V Rovinju z okolico delujejo 7 kampov in med večjimi je kamp Polari, ki leži na južni strani mesta in je odprt od sredine aprila do konca septembra. Od mesta ga loči velik park s številnimi sprehajalnimi in kolesarskimi potmi ter majhnimi plažicami.

Gre za zelo raznolik kamp, saj lahko kampirate pod borovci ali pod oljkami, ob morju ali ob bazenu. Letos bodo v kampu Polari prenovili in moderno opremili kar tri sanitarne objekte. Lani so prenovili tudi osrednji objekt recepcije.

Ob kamping parcelah pa kamp Polari nudi najem mobilnih hišic. Pred leti so kot prvi ponudili mobilne hišice z jacuzziji, sedaj pa imajo tudi mobilne hišice z bazeni. Na voljo so tudi mobilne hišice za večje družine, ki so opremljene s tremi spalnicami.

Plaža, bazen, vodni park, igrala, animacija…

Plaža v kampu Polari je kombinacija peščene in prodnate. V zadnjih letih so lepše uredili del kampa ob sami plaži, kjer na ploščadi deluje lokal, ob njem pa vodni park z otroškimi igrali in bazenom s skakalnico. V bližini sta tudi večji plavalni in otroški bazen.

V poletnih mesecih organizirajo otroško animacijo in večerne predstave, sicer pa ima kamp odličen športni park z igrišči za tenis, odbojko na mivki, košarko, mali nogomet in številnimi vodnimi aktivnostmi.

V kampu Polari so dobrodošli tudi kužki, za katere je urejen del plaže, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah.

Cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

Akcijske cene družinskega paketa

V terminih ob začetku in koncu sezone v kampu Polari omogočajo ugodnejše družinske pakete 7 dnevnega kampiranja. Cene so odvisne od termina in vključujejo 2 odrasli osebi in 2 otroka (do 12. leta), parcelo Standard z elektriko in psa.

Termini in cene:

19.4. - 16.5. in 8.9. - 28.9. – cena paketa na noč 20 €

17.5. - 30.5. in 1.9.-7.9. - cena paketa na noč 30,50 €

31.5. - 6.6. in 25.8. -31.8. – cena paketa na noč 42,50 €

7.6. - 27.6. – cena paketa na noč 50,50 €​

Ugodnejši najem mobilne hišic

Najem mobilne hišice je v kampu Polari ugodnejši za 10%, če boste hišico rezervirali do 15. februarja.

Tako je cena najema mobilne hiške v pred in po sezoni že od 52 € - te cene veljajo tudi za prvomajske počitnice. Ob začetku šolskih počitnic so akcijske cene mobilnih hišic od 120 €, v glavni sezoni od 15. julija naprej pa od 202 €.

Cenejše kampiranje s kamping kartico

Avtokampi kamping kartica imetnikom nudi ugodne cene kampiranja čez celo sezono, vendar je priporočljivo za glavne termine urediti rezervacijo.

V terminih 19.4. – 31.5. lahko 2 osebi kampirata na parceli Standard že za 18 €,na ostalih parcelah . V terminih 19.4. - 27.6. & 25.8. - 28.9. je popust na kampiranje na vseh parcelah 10% in 5% v terminu 27.6. - 25.8.​

Več informacij o kampu Polari dobite na spletni strani www.maistracamping.com