Kamp Polari iz Rovinja ima nove mobilne hišice in nove parcele

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Poalri so letos postavili 18 mobilnih hišic, ki so opremljene z masažno kadjo na zunanji terasi, dodatno pa so uredili tudi 170 kamping parcel na polotoku.

Kamp Polari leži le nekaj kilometrov južno od Rovinja, s katerim je povezan z lepo obmorsko sprehajalno potjo, ki je urejena tudi za kolesarje. Polari je eden od sedmih kampov družbe Maistra, ki ima kampe predvsem v okolici Vrsarja in Rovinja.
kamp Polari mobilne hišice
Kamp se lahko pohvali z lepo urejenimi kamping parcelami in prenovljenimi sanitarijami, ki so prilagojene tudi otrokom ter invalidom. V kampu imajo številna otroška igrišča ter organizirano animacijo.

Od letošnjega leta pa imajo v kampu Polari tudi možnost najema mobilnih hišic, ki pa se malce razlikujejo od hišic v ostalih kampih. Vsaka od osemnajstih mobilnih hišic je namreč opremljena z zunanjo teraso in lastno masažno kadjo - whirlpoolom, ki je namenjen dodatnemu uživanju gostov.

Kamp Polari – mobilne hišice z lastno masažno kadjo
Tako rovinjski kamp Polari vstopa v svet luksuznega kampiranja. Nove mobilne hišice so postavljene v gornjem delu kampa in so nekoliko odmaknjene od preostalih kamping parcel.

Vse hišice v kampu Polari so velikosti 32 m2 in so opremljene s po dvema spalnicama, dvema kopalnicama, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom in leseno zunanjo teraso. Gostom v mobilnih hišicah bo na voljo uporaba masažne kadi in tudi brezplačni dostop dokamp Polari - kamping parcele interneta. Vsaka hišica je seveda klimatizirana in dodatno opremljena s satelitsko televizijo.

Kamp Polari – nove kamping parcele
Poleg hišic pa je kamp Polari pridobil tudi skorajda 170 novih kamping parcel na polotoku in so opremljene z elektriko in vodo. Parcele so lepo zravnane in ograjene ter nasute s peskom. tako so primerne predvsem za kampiste z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Za šotoriste pa so bolj primerne parcele v drugem delu kampa, ki je bolj v senci.

Več informacij o ponudbi kampa Polari in ostalih kampov družbe Maistra izveste na spletni strani www.campingrovinjvrsar.com, kjer lahko opravite tudi spletne rezervacije kamping parcel in mobilnih hišic.