Kamp Planik vam omogoča miren dopust v neokrnjeni naravi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Si želite kamping dopust v mirnem kampu, ki je obkrožen z borovi in leži v Dalmaciji. Vabimo vas v kamp Planik v Ražnac.

Vse več je kampistov, ki za svoj dopust iščejo kamp, v katerem bodo imeli veliko mirukamp Planik Ražanac Zadar, kjer jim pogleda ne bodo zakrivale številne mobilne hišice in kjer se vsi gostje še vedno vsakodnevno srečujejo pri pomivanju posode, ob večerih pa skupaj spijejo kakšno hladno pivo.

Kamp Planik sigurno sodi v to kategorijo kampov. Leži na samem začetku Dalmacije, približno 20 km pred Zadrom, od koder je prekrasen pogled na Velebit. Parcele v kampu Planik so urejene v senci borovega gozda, na samem začetku dalmatinske vasi Ražanac. Od morja in plaž je kamp oddaljen cca 500 metrov.


Najem opremljenih šotorov za 4 osebe
V kampu Planik vam omogočajo tudi kampiranje brez lastne kamping opreme - lahko najamete popolnoma opremljenkamp Planik Ražanac Zadar šotor za 4 osebe dimenzije 3 x 4 metre s stojno višino in dodanim predprostorom in vsem potrebnim za udobno družinsko preživljanje dopusta v kampu. Tako boste lahko na dopust vzeli le svoje obleke, za vse ostalo pa bodo poskrbeli v kampu Planik.

Urejenost kampa in dodatna ponudba
Vse parcele v kampu imajo urejene priključke na elektriko, na nekaterih pa je omogočen tudi priključek na vodo. V kampu so prenovili sanitarni objekt, uredili oskrbovalno postajo za avtodome in dostop do interneta. V kampu deluje tudi mini restavracija, kjer predvsem ob večerih zadiši po pečenih ribah. Gostje kampa se pogosto pomerijo tudi v različnih igrah, organizirajo pa tudi  turnirje v odbojki na mivki in otroško animacijo.
kamp Planik Ražanac Zadar
Poleg kopanja v morju, uživanja v dobri hrani ter poležavanja v kampu pa vam sama lokacija kampa Planik omogoča tudi številne izlete. Tako se lahko odpeljete na ogled otoka Pag, obiščete staro mestece Nin in se okopate v Ninski laguni, ki je znana po zdravilnem blatu, obvezno pa si morate ogledati tudi staro mestno jedro v Zadru.

V bližini so tudi trije hrvaški nacionalni parki: Velebit, Paklenica, Kornati in slapovi Krke.

Še več informacij o ponudbi kampa Planik boste dobili na odlično urejeni in tudi v slovenščino prevedeni spletni strani www.planik.hr