Kamp Planik - miren, udoben in ugoden dopust v severni Dalmaciji

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskovalci naše spletne strani nas pogosto sprašujejo po kampu kjer ni pretirane gneče, omogoča na parcelah dovolj prostora, je prijazen do družin, cene kampiranja in pavšalov pa niso previsoke. Lahko bi rekli da zaradi višjih cen takih kampov na območju Istre in Kvarnerja skorajda ni več. Težko boste namreč našli kamp, kjer vas bo letni pavšal stal manj kot 1.500 evrov. Z izgradnjo avtoceste Zagreb – Split so se nam približali tudi kampi v severni Dalmaciji.

Obiskovalci naše spletne strani nas pogosto sprašujejo po kampu kjer ni pretirane gneče,  omogoča  na parcelah dovolj prostora, je prijazen do družin, cene kampiranja in pavšalov pa niso previsoke. Lahko bi rekli da zaradi višjih cen takih kampov na območju Istre in Kvarnerja skorajda ni več. Težko boste namreč našli kamp, kjer vas bo letni pavšal stal manj kot 1.500 evrov. Z izgradnjo avtoceste Zagreb – Split so se nam približkamp PLanik Ražanacali tudi kampi v severni Dalmaciji.

Predstavljamo vam kamp Planik, ki se nahaja v kraju Ražanac blizu Zadra. Kamp s parcelami v gostem borovem gozdu, ki nudi dobro senco tudi v največji vročini,  leži na samem vhodu v kraj. Od morja in najbližje plaže je oddaljen le 300 metrov.  Kamp Planik je še tisti »pravi kamp«, kjer boste tudi sredi glavne sezone našli mir in tišino. Primeren je tudi za družine z otroki, ki se bodo lahko brezskrbno igrali na igralih v kampu, dobrodošli pa so tudi lastniki psov, ki se bodo razveselili številnih samotnih plaž v bližini.

Vse parcele v kampu imajo urejene priključke na elektriko, omogočen pa je tudi priključek na vodo. V kampu so prenovili sanitarije, uredili oskrbovalno postajo za avtodome in uredili dostop  do interneta. V kampu deluje tudi mini restavracija, kjer predvsem ob večerih zadiši po pečenih ribah. Gostje kampa se pogosto pomerijo tudi v različnih igrah, organizirajo pa tudi  turnirje v odbojki na mivki in otroško animacijo.

Večina plaž v bližikamp Planik Ražanacni je prodnatih, medtem ko je v vodi pesek. Taki sta tudi kampu najbližji plaži Puntica in Punta. Sicer pa je obala polna zalivčkov, ki omogočajo tudi bolj  mirno poležavanje ob morju z veličastnim pogledom na Velebit. Lahko pa v kampu najamete tudi čoln in se zapeljete do samotnih plaž ali pa na ribolov.

Zaradi dobre cestne povezanosti vam lokacija kampa omogoča številne izlete npr. do bližnjega kraja Nin, Zadra, Velebita in Nacionalnega parka Paklenica ali pa se z ladjico zapeljete med Kornati.

Kot posebnost omogočajo v kampu Planik tudi najem že postavljenih in opremljenih šotorov dimenzije 3 x 4 metre s stojno višino in dodanim predprostorom. V njem lahko v spalnici, ki je ločena od dnevnega prostora, prespijo 4 osebe. Dodatna opremljenost šotora je odvisna od želja vsakega gosta.

Poleg lepe narave, plaž, kristalnega morja in prijaznih domačinov, pa boste v kampu Planik deležni tudi ugodnih cen kampiranja. Tako boste za dve osebi na parceli z elektriko v glavni sezoni plačali manj kot 20 evrov, celoletni pavšalni najem parcele pa vas bo stal le 950 evrov.

Celotno ponudbo kampa Planik si lahko ogledate na njihovi spletni strani, ki je prevedena tudi v slovenščino: www.planik.hr ali pa jih pokličite na tel. številko: +385 (0) 98 272 187.