Kamp Pila – Punat v letu 2022 ostaja z enako ponudbo, a nekoliko krajšo sezono

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Punatu na otoku Krku je že kar nekaj let v zraku prenova kampa Pila in tudi letošnjo jesen so bile različne informacije, zato smo počakali na dokončno potrditev odločitve.

Kamp Pila v sezoni 2022

Kamp in hotel je pred leti prevzela družba Falkensteiner, ki je v zadnjih letih že prenovila kamp v Zadru.

Za kamp Pila je bil prva prenova načrtovana že v letu 2018 (spodaj so računalniške fotografije iz tistega časa), zelo konkretne novice pa so bile tudi letošnjo jesen, na koncu pa je bilo sprejeto, da gre kamp v prenovo septembra 2022.

Tako bo kamp Pila naslednje leto odprt krajši čas in sicer samo od 1. maja do 1. septembra, ko bo še vedno omogočal kampiranje na parcelah in neparceliranem delu, seveda pa bo možen tudi pavšal.

Cene kampiranja so se nekoliko povišale, tako da v glavni sezoni pride cena kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo pri morju stane 44,50 €, na osnovni parceli pa 39 €. Otroci do 7 leta kampirajo brezplačno, od 7 – 12 let pa doplačajo 5,50 €.

Za goste z Avtokampi kartico nudijo 10% popust na ceno osebe v primeru min. 3 nočitev.

Cene pavšalov pa bodo zaradi krajše sezone nekoliko nižje in sicer na osnovnih parcelah od 2.500 - 2.700 €, na parcelah bliže morja pa 2.900 €. Pavšal se še dobi, tako da naj vsi zainteresirani kontaktirajo recepcijo kampa.

Prenova kampa Falkensteiner v Punatu

Zaenkrat sicer ni znano ali bo projekt prenove ostal enak kot je bil predviden v letu 2018 (render slike so pod novico).

Glede na številne prenove preostalih kampov na otoku in Falkensteiner kampa v Zadru pa lahko predvidevamo, da bo šlo za moderen kamp s vsaj štirimi, še bolj verjetno pa celo petimi zvezdicami.

Prenovljen kamp Falkensteiner Punat bo imel bazen, verjetno tudi manjše tobogane ali vodna igrala, lepše urejene parcele, ki bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom, ki so predvidene za večje avtodome in počitniške prikolice. Parcel za pavšal pa bo verjetno zelo malo, lahko pa se tudi zgodi, da pavšala ne bo več.

Ob parcelah bodo zgradili moderne sanitarne objekte, pri bazenu bo tudi restavracija,

V prenovljenem kampu bodo verjetno postavljene tudi moderne mobilne hišice, ki na počitnice ob morju privabijo predvsem družine z majhnimi otroki.

Spremljali bomo informacije glede prenove kampa v Punatu in vas kar najhitreje obveščali o vseh novostih..