Kamp Park Soline iz Biograda sezono pričel z 38% rastjo števila nočitev

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Park Soline že tretje leto zapored nadaljuje z odličnimi rezultati. V prvih petih mesecih letošnjega leta beležijo kar 38% povečanje števila nočitev glede na lansko leto. Podatki iz predsezone so že dober pokazatelj za glavni del sezone, ko bo v tem kampu zelo težko dobiti prosto parcelo. Še posebej so ti podatki dobri, če vemo, da letošnjo pomlad vreme ni bilo ravno naklonjeno kampiranju. Tako v kampu Soline pričakujejo, da bodo letos še presegli lanskoletne rekordne rezultate, ko so gosti pri njih opravili kar 201.000 nočitev.

Kamp Park Soline že tretje leto zapored nadaljuje z odličnimi rezultati. V prvih petih mesecih letošnjega leta beležijo kar 38% povečanje števila nočitev glede na lansko leto.kamp camping park soline biograd

Podatki iz predsezone so že dober pokazatelj za glavni del sezone, ko bo v tem kampu zelo težko dobiti prosto parcelo.

Še posebej so ti podatki dobri, če vemo, da letošnjo pomlad vreme ni bilo ravno naklonjeno kampiranju. Tako v kampu Soline pričakujejo, da bodo letos še presegli lanskoletne rekordne rezultate, ko so gosti pri njih opravili kar 201.000 nočitev.

Dobro prepoznavnost kampa Park Soline na evropskem kamping trgu so v veliki meri prinesle tudi nagrade, ki jih je kamp prejel za svojo urejenost.

Tako je kamp s strani nemškega avtokluba ADAC prejel nagrado za ponudbo najema mobilnih hišic, italijansko kamping združenje Confedercampeggio pa je kampu podelil priznanje za kvaliteto in urejenost. Nizozemski Campinglife je kampu za leto 2011 podelil nominacijo za pridobitev naslova Top European Campsite.

Več informacij o ponudbi kampa Park Soline iz Biograda dobite na spletni strani www.campsoline.com