Kamp Park Soline iz Biograda

Datum objave
Kategorija
Statistika

Turistično območje severne Dalmacije se v zadnjih letih močno razvija. To še posebej velja za mesto Biograd, kjer je večji del turističnih namestitvenih zmogljivosti v upravljanju podjetja Ilirija d.d. V njihovo skupino sodi tudi kamp Park Soline, ki je bil v zadnjih treh letih popolnoma prenovljen in je po novem v celoti urejen v parcelah. Tako ima kamp kar 4 zvezdice in sodi v skupino najboljših hrvaških kampov »Top Croatian camping«.

Turistično območje severne Dalmacije se v zadnjih lkamp camping park soline biogradetih močno razvija. To še posebej velja za mesto Biograd, kjer je večji del turističnih namestitvenih zmogljivosti v upravljanju podjetja Ilirija d.d. V njihovo skupino sodi tudi kamp Park Soline, ki je bil v zadnjih treh letih popolnoma prenovljen in je po novem v celoti urejen v parcelah. Tako ima kamp kar 4 zvezdice in sodi v skupino najboljših hrvaških kampov »Top  Croatian camping«.


Kamp Park Soline je zaradi goste sence primeren tako za družine z otroki, ki uživajo v večernih sprehodih po obmorski promenadi, ki pelje vse do središča Biograda, kakor tudi za ljubitelje športnih aktivnosti. V neposredni bližini kampa je urejen teniški center s peščenimi igrišči in igrišči na trdi podlagi. Za kolesarje so urejene številne kolesarske poti v okolici, predvsem bližnjega Vranskega jezera, za  potapljače so v Biogradkamp camping park soline biogradu urejeni trije centri, marina v Biogradu pa med slovenskimi jadralci sodi med najpomembnejšo izhodiščno točko za izlete na Kornate.

V kampu Park Soline so v lanskem letu imeli za kar 25% več gostov kot v prejšnjem letu. Eni od najštevilčnejših gostov so seveda Slovenci, ki po številu nočitev zasedajo drugo mesto. Gostje kampa so navdušeni nad odlično urejenimi sanitarijami, velikimi parcelami, ki imajo urejene priključke za elektriko, 350 od njih pa tudi priključke za vodo in odtok. Kamp je odprt tudi v zimskem času, ko  se pri njih pogosto ustavijo lastniki avtodomov, za katere so uredili oskrbovalno postajo, pri recepciji pa tudi prostor za camper stop.
kamp camping park soline biograd
Seveda pa v pripravah na novo sezono niso spali na lovorikah zadnjih let, ampak so v kampu postorili marsikaj, kar bo gostom kampa omogočilo še prijetnejše dopustovanje. Tako so po celotnem kampu uredili brezžični dostop do interneta, dodali so nove mobilne hišice, ki jih je sedaj že več kot 100, uredili dodatno otroško igrišče in zasadili 1.500 sadik cipres in dreves črničevja. V kampu so zgradili rajski vrt  z velikim žarom in družabnim prostorom, kjer si bodo gostje lahko sami spekli večerjo, ljubitelji vin pa bodo uživali v restavraciji ob morju in novozgrajenem dalmatinskem vinotoču. Do začetka glavne sezone bodo uredili še plažo in prenovili ploščadi za sončenje.