Kamp Park Soline imaj odlične urejene parcele in akcijo najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Biogradu je najboljši kamp park Soline, ki s svojo ponudbo vabi predvsem družine. Ob začetku sezone so pripravili posebno akcijo najema mobilnih hišic 7=6 & 4=3.

Kamp Park Soline v Biogradu na moru ima kamping parcele urejene v gostem borovem gozdu, tik ob robu mesta, do katerega vodi obmorska sprehajalna pot. Kamp je primeren tako za avtodomarje kot tudi za lastnike prikolic oz. šotoriste. Po izgradnji avtoceste Zagreb – Split je tudi Biograd postal priljubljena destinacija za pavšaliste, ki kar za celo sezono postavijo prikolico v kampu Park Soline, kjer omogočajo tudi postavitev privatne mobilne hišice.kamp Park Soline Biograd

Parcele & mobilne hišice & plaža & animacija
Več kot 700 parcel je zelo lepo urejenih, kar so ugotovili tudi kamping inšpektorji nemškega ADAC, ki so kampu Park Soline v tej kategoriji za leto 2012 dodelili najvišjo možno oceno - 5 zvezdic. Vse parcele imajo namreč omogočen priklop na elektriko, vodo ter tudi odtok. Šotoristom je namenjenih še dodatnih 200 kamping mest. Po celotnem kampu deluje tudi brezžični Internet, ki pa je plačljiv.

V kampu je urejenih 7 sanitarnih objektov (3 novi in 4 prenovljeni), imajo pa tudi pralnico perila in prostor za oskrbo avtodomov.

V gornjem delu kampa so postavili tudi 100 mobilnih hišic, ki omogočajo udobno bivanje do 6 osebam. Hišice so večjega tipa s površino 32m2 in po dvema kopalnicama in dvema spalnicama. Vsaka je opremljena tudi s kuhinjo in leseno nadkrito teraso.

Plaža v kampu Park Soline je prodnata, samo nekaj 100 metrov stran pa leži tudi atraktivna plaža Soline, kjer so številni lokali, tobogani in trampolini, ponujajo pa tudi možnost najema skuterjev, kajakov in pedalinov.

Drugače pa je kamp Park Soline zelo priljubljen pri družinah z otroki, saj ima kamp odlično animacijo (ADAC jo je ocenil s 5 zvezdicami), ki je prilagojena različni starosti otrok. Ob večerih na veliki terasi restavracije ob morju „Stone Garden“ pripravijo tudi plesne večere.kamp Park Soline Biograd

Športne aktivnosti & novosti za 2012
Vsem športnim navdušencem v Biogradu ne bo dolgčas. Tik ob kampu je urejen velik teniški center, imajo pa tudi igrišče za odbojko na mivki, balinanje, košarko in možnost najema koles. Biograd je namreč izredna lokacija za kolesarjenje, saj se lahko odpravite na izlet okoli Vranskega jezera ali pa do otoka Murter. Lahko. se s trajektom odpeljete na otok Pašman, kjer potem lahko naredite kolesarski izlet do otoka Ugljan in se preko Zadra vrnete nazaj do Biograda.

Za sezono 2012 v kampu Park Soline pripravljajo nekaj novosti: uredili bodo novih 50 parcel za mobilne hišice, od katerih bo kar 35 namenjenih postavitvi zasebnih hišic, dodatno bodo kamp hortikulturno uredili, postavili dodatno razsvetljavo in odstranili lesene bungalove ki so bili v lasti čeških agencij. Pri oskrbovalni postaji za avtodome bodo dodatno uredili prostor za kemični wc, v parku ob recepciji pa bodo dodali še prostor z žarom. Dodano bodo uredili del med plažo in kampom, kjer bo po novem lepše urejen prostor za sončenje.

Brezplačen dan v mobilnih hišici
Ob začetku kamping sezone so pripravili akcijo najema mobilnih hišic 4=3 & 7=6, ki velja v terminu od 15.4. do 26.5., ko ob rezervaciji 4 ali 7 dnevnih počitnic prejmete 1 dan bivanja gratis.

Več informacij o akciji ter o samem kampu Park Soline dobite na spletni strani www.campsoline.com