Kamp Park Soline Biograd ima akcijo najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Pomlad v Dalmaciji je res lepa in v kampu Park Soline v Biogradu so pripravili posebno akcijo najema mobilnih hišic v kateri vam podarijo eno nočitev.

V kampu Park Soline v Biogradu  so za letošnjo pomlad in jesen pripravili posebno akcijo najema mobilnih hišic. Če boste v kamp Park Soline Biogradterminu od 15.4. do 21.6. in od 1.9. do 30.9. pri njih bivali vsaj 3 noči vam bodo 1 noč podarili. Cena najemov mobilnih hišic se pričnejo že pri 48 evrih, v ceno pa so vključene 4 odrasle osebe in 2 otroka.

Kamp Park Soline je v lanskoletnem ocenjevanju Naj Kamp 2012 osvojil 2. mesto v kategoriji velikih dalmatinskih kampov. To je dokaz, da je ta kamp zelo priljubljen pri slovenskih kampistih, ki so hkrati tudi najštevilčnejši gostje v tem kampu. Kamp Park Soline je s strani nemškega ADAC za leto 2013 prejel oceno 4 zvezdice od 5 možnih.

V kampu imajo v prvi tretjini kampa ob morju urejene parcele namenjene klasičnemu kampiranju, v drugi tretjini kampa pa so postavljene mobilne hišice, ki omogočajo udoben dopust v bližini morja, zadnji del pa je deloma parceliran, deloma neparceliran. Kamp Park Soline se lahko pohvali z zelo dobro senco, lepo plažo in izredno lokacijo, saj je od središča mesta Biograd kamp oddaljen le 15-20 minut hoje po lepo urejeni obmorski cesti, ki je primerna tudi za ljubitelje rolanja in kolesarjenja. kamp Park Soline Biograd

Novosti za sezono 2013
V kampu Park Soline bodo ljubiteljem kampiranja za letos pripravili nekaj manjših novosti.  Tako bodo v coni 4, ki še ni parcelirana, uredili električne omarice in osvetlitev, kupili 15 novih mobilnih hišic, ki bodo opremljene tudi z lesenimi terasami, porušili manjši sanitarni objekt za restavracijo kampa, kjer so uredili parcele za postavitev novih mobilnih hišic, izboljšali razsvetljavo po kampu in dokončali sistem zalivanja rastlin po kampu. Dodatno bodo uredili tudi pralnico perila, kjer bosta gostom na voljo dva nova pralna stroja.

Več informacij o kampu Park Soline v Biogradu in akciji najema mobilnih hišic dobite tudi na spletni strani www.campsoline.com oz. na tel. št. kampa +385 (0) 23 383 351.