Kamp Park Soline - akcija kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Park Soline v Biogradu so pripravili dodatne popuste na kampiranje in najem mobilne hišice, ki veljajo v terminih v mesecu avgustu.

Kamp Park Soline leži na južnem delu Biograda, s katerim je povezan z lepo urejeno sprehajalno potjo, ki je primerna tudi za kolesarjenje in skiroje.

Kampistom je namenjenih nekaj več kot 500 urejenih parcel opremljeni z elektriko, polovica parcel pa ima tudi vodo in odtok.

V kampu nudijo tudi najem mobilnih hišic, ki omogočajo nekaj več udobja, saj so klimatizirane in opremljene z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo, dnevnim prostorom in teraso.

Plaža v kampu je prodnata in ima tudi nekaj sence, zato je priljubljena pri družinah. V kampu je urejeno otroško igrišče, čez dan poteka animacija, na voljo je tudi nekaj lokalov in restavracij na sami plaži.

Kamp je priljubljen pri kolesarjih, ki se radi odpeljejo do Pakoštanov in bližnjega Vranjskega jezera ali pa kar s trajektom na Pašman in potem s kolesom po otoku.

V bližini kampa (3 km) deluje »hrvaški Gardaland« - Fun park Biograd, kjer je raj za otroke, saj imajo številna igrala, vlakec smrti, vrtiljake, hišo strahov ipd. Igrala so primerna za otroke različnih starosti, seveda pa imajo nekaj adrenalinskih zadev tudi za starejše.​

Akcija kampiranja 1.8. - 31.8.

V avgustu omogočajo vsem gostom 20% popust na ceno parcele Standard, ki so od morja oddaljene od 150 do 200 m.

Na vse ostale parcele bliže morja pa lahko izkoristite 5% popust, ki vam ga nudi Avtokampi kamping kartica.

Akcija najema mobilne hišice 13.8. - 31.8.

Na mobilne hišice nudijo 20 % popust v naslednjih terminih in za naslednje tipe mobilnih hišic. Cene že od 95€ naprej:

- mobilne hišice Tavolara v terminu 13.8. - 31.8.

- mobilne hišice Comfort Family v terminu 17.8. - 31.8.

- mobilne hišice Premium v terminu 17.8. - 31.8.

Več informacij o ponudbi kampa Park Soline v Biogradu www.campsoline.com