AKCIJA – pomlad v petvezdičnem kampu Omišalj na otoku Krk

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Omišalj je eden redkih kampov na Hrvaškem, ki je odprt čez celo leto. Lokacija kampa je na samem začetku otoka Krk, kjer so ob prodnatem zalivu uredili kamping parcele, na desnem delu pa tudi mobilne hišice.

V kampu Omišalj so pripravili akcijsko ponudbo kampiranja ter najema mobilnih hišic v marcu in aprilu. Dve osebi lahko kampirata že za 22 €, cena najema mobilnih hišic pa so že od 48 € na noč.

Omišalj omogoča aktivne počitnice

Kamp Omišalj je dobro povezan s krajem Omišalj in tako omogoča raziskovanje destinacije. Kar nekaj kolesarskih in tudi pohodniških poti imajo, priporočamo pa ogled starega dela kraj, kjer je na ogled cerkev Marijinega vnebovzetja iz 13. stoletja in stari Frankopanski grad, v bližini pa je tudi arheološki park Mirine Fulfinum, kjer so vidne ostanki naselja iz rimskih časov.

Mimo kampa Omišalj poteka trasa pohodniške poti Camino Krk, ki je dolga 150 km in obkroži otok. Tako se lahko po urejeni poti sprehodite vse do Njivic ali pa na drugo stran proti mostu Krk, kjer je tudi nekaj lepih samotnih plaž in med njimi je najlepša plaža uvala Selehovica.

Če boste nadaljevali pot, vas ta vodi pod krškim mostom do nasada smilja (v bližini letališča). Do kraške jame Biserujke, ki je odprta od aprila do oktobra, pa je še okoli 5 km poti. V bližini jame je tudi lepa peščena plaža Slivanjska.

Več o ponudbi kraja Omišalj >>

Kamp Omišalj ***** - kamping počitnice na Krku

Ljubiteljem kampiranja je na voljo 350 urejenih peščenih parcele vzdolž obale, tako da ni od nobene parcele več kot 150 metrov do morja. Ob parcelah so na voljo moderni sanitarni objekti in tudi nekaj otroških igral, večje igrišče pa je pri restavraciji.

V počitniških terminih in v glavni poletni sezoni poskrbijo tudi za otroško animacijo z maskoto Omijem, otroci pa se najbolj razveselijo mini ZOO, ki je urejen ob kampu in kjer lahko uživajo v družbi osličkov, ponijev, gosk, zajčkov, prašičkov, ovčk, kozic…

Kamp Omišalj - gostinska ponudba - Avtokampi.si

Najem mobilne hišice v kampu Omišalj priporočamo vsem, ki si želijo še nekaj več udobja. Vse hišice so površine 34 m2 in so opremljen z dvema ali tremi spalnicami, kuhinjo, dnevnim prostorom, dvema spalnicama in prostorno teraso.

Nekaj mobilni hišic, ki so od morja malce bolj oddaljene, so postavili ob bazene, tako da lahko cel dan uživajo.

Gostom kampa je na voljo tudi večji bazen, ki je odprt od konca aprila do konca septembra. Na plaži je urejeno igrišče za odbojko na mivki, omogočajo izposojo SUP desk, kajakov in vodnih skuterjev, v sodelovanju s potapljaškim centrom organizirajo tudi izlete pod morje.

Pri recepciji pa še multifunkcijsko igrišče za nogomet, košarko in tenis. Dodali so tudi zabavno igrišče za mini golf in igrišče za vadbo pravega golfa, ki vključuje elemente profesionalnega igrišča, tako da lahko med dopustom gostje vadijo udarce. Na voljo je tudi začetnikom, ki bi se radi poskusili v igranju golfa.

V kampu Omišalj je trgovina, lokal in klasična restavracija, tik ob morju pa je čez celo leto odprta konoba Timun, kjer vam bodo ponudili najboljše iz gastronomske ponudbe Kvarnerja od šurlic, rib do kvarnerskh lignjev, odličnih vin z Vrbnika ter olivneg olja iz Punata. Večino zelenjave, ki jo uporabijo v konobi, prihaja kar z vrta v kampu.

Kamp Omišalj - gostinska ponudba - Avtokampi.si

Novosti v kampu pred sezono 2022

Kamp Omišalj bo letos dobil nov wellness center (predvidoma od 1.6. naprej), kjer bo gostom na voljo savna, masaže in kozmetični salon. Tik ob wellnessu bodo uredili nove kamping parcele.

Novo bo tudi teniško igrišče, ki bo urejeno na betonski podlagi, v sklopu mini ZOO pa bodo dodatno razširili ograjo, tako da bodo živali imele še več prostora za prosto gibanje.

Akcijska ponudba kampa Omišalj

Imetniki Avtokampi kartice lahko tudi letos v kampu Omišalj uživate po posebnih cenah kampiranja:

> 22 € za 2 osebi in pes na parceli Gold, SIlver ali Standard z elektriko in vodo v terminih 1.1. - 2.6. & 18.6. - 30.6. & 3.9. - 31.12. Dodatno v primeru 7 nočitev, boste plačali samo 6 nočitev oz. 14=12. V terminih 3.6. - 17.6. & 1.7. - 2.9. je popust 5% na ceno osebe in ob plačilu z gotovino.

Kamp Omišalj nudi tudi posebne cene najema mobilnih hišic:

> 20 % popust na najem mobilnih hišic ob min. najemu za 2 noči v terminih od 14.3. do 15.4. Cene najema hišic od 48 € naprej (odvisne od lokacije in opremljenosti)

> 15 % popust na najem mobilnih hišic ob min. 3 nočeh v terminih od 15.4. do 3. 6. Cene že od 51 € naprej.

Preverili smo akcijske cene s 15% popustom za velikonočne praznike, ko najem mobilne hišice stane od 51 €, za prvomajske počitnice pa najem mobilne hišice stane od 68 €.

Cena najema mobilne hišice vključuje bivanje za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let, posteljnino in brisače ter zaključno čiščenje.

Več o kampu Omišalj & rezervacije parcel ter mobilnih hišic > www.campingomisalj.com