Kamp Omišalj na otoku Krk - novosti in akcijske ponudbe

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Omišalj je dve leti nazaj doživel popolno prenovo, ko so uredili kamping parcele, mobilne hišice in zgradili bazen. Letos imajo še nekaj novosti, kamp pa se bo odprt takoj po odprtju mejnih prehodov - pričakujemo konec maja ali v začetku junija.

V kampu Omišalj so pripravljeni na otvoritev, saj so že do sedaj imeli najvišje standarde pri čiščenju sanitarij, sedaj pa bodo večkrat dnevno poskrbeli tudi za razkuževanje. Podobno bo tudi z mobilni hišicami, ki bodo po klasičnem čiščenju vse tudi razkužene.

Parcele tik ob plaži in vrhunske sanitarije

Kamp Omišalj leži na prostoru takoj za mostom na otok Krk. Levi del kampa je urejen v parcelah, desni pa je namenjen gostom v mobilnih hišicah. Parcele so opremljene z elektriko in vodo, najprej pa so zasedene tiste v prvi vrsti, saj kampirate dobesedno na plaži.

Kamp ima dva velika iz zelo moderno urejena sanitarna objekta, ki po našem mnenju sodita med najlepša v hrvaških kampih. To so pohvalili tudi obiskovalci v ocenah in komentarjih. V sanitarijah so na voljo tudi družinske kopalnice, pralnice perila, tuši za pse...

NOVO - Letos so kasnejši pričetek kamping sezone izkoristili za nekaj dodatnih novosti. Uredili so nove kamping parcele in obstoječe dodatno nasuli s peskom ter med njimi zasadili novo zelenje. Na plaži ravno te dni poteka zaključek prenove pomola, v zalivu pa so nasuli nov pesek, tako da bo še lepši vstop v morje. Otroci se bodo razveselili mini živalskega vrta s poniji, ovcami, kozami, kokošmi, purani in racami, ob robu kampa pa so očistili ribnik in vanj prenesli ribe, dodatno pa so uredili zelenjavni vrt.

Za presenečenje pa so pustili še dve novosti in tudi nam nočejo povedati, kaj nas čaka … pravijo, da naj že junija pridemo na Krk in izkoristimo akcijske ponudbe kampiranja z Avtokampi kamping kartico - 20 € za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo v terminih do 30.6. & po 1.9. doplačilo za parcele tik ob morju je 4 - 6,70 €. V glavni sezoni je popust 5% na ceno osebe.

Počitnice v najeti mobilni hišici

Kamp Omišalj omogoča najem modernih in zelo prostornih mobilnih hišic. Izbirate lahko med hišicami v vrstah tik ob morju ali ob bazenih. Večje hišice so opremljene celo s tremi spalnicami, tako da lahko udobno prespi do šest oseb.

Vse mobilne hišice so klimatizirane, ob popolnoma opremljeni kuhinji pa imajo še dve kopalnici in veliko teraso. Ob doplačilu so v določenih hišicah dovoljeni tudi kužki.

Akcija najem mobilne hišice - 15% popustom – že od 68 € na noč in vključuje zaključno čiščenje, posteljnino in brisače:
-    min. 3 noči v terminih do 12.6. & 12.9. – 3.11.
-    min.7 noči v terminih od 13.6. – 11.9. (prihodi v sredo ali soboto)

Plaža in dodatna ponudba

Plaža v kampu je večinoma prodnata in v glavnem zalivu zaradi navoženega peska primerna tudi za najmlajše kampiste. Urejena je tudi pasja plaža, pri sanitarijah pa imajo tudi tuš za pse.​

Bazen pri restavraciji je glavna zabava za otroke, saj tudi del animacije poteka pri bazenu. V bližini je veliko otroško igrišče, mini golf, mali nogomet, igrišče za košarko in sedaj še plezalna stena.

Otok Krk pa nudi tudi veliko možnosti izletov, pohodništva in kolesarjenja. Priporočamo ogled mesta Krk, lepih plaž v Stari Baški, vožnjo po jeklenicah - zipline nad Baško, v primeru slabega vremena pa tudi ogled bližnje kraške jame Biserujke.

Več informacij o kampu Omišalj dobite na www.campingomisalj.com