Kamp Omišalj – februarska akcija kampiranja in najema mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Omišalj na otoku Krk je odprt čez celo zimo, ko po ugodnih cenah omogoča oddih ob morju. Dnevne temperature so že prijetne, tako da se lahko odpravite tudi na pohod ali kolesarski izlet po Krku, Pripravili so akcijsko ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic, v kampu pa je odprta tudi konoba.

Lokacija kampa Omišalj je takoj za mostom Krk in v bližini samega kraja Omišalj. V kampu je odprta konoba, kjer vam bodo pripravili lokalne gastronomske dobrote.

Za otroke je v kampu urejeni mini ZOO z nekaj domačimi živalmi (zajčki, poniji, oslički, goske, pujski, koze, ovce...), imajo pa tudi lepo urejeno otroško igrišče na plaži in ob recepciji.

Mimo kampa Omišalj poteka tudi ena od sedmih etap 150 km dolge pohodniške poti Camino Krk, tako da se lahko odpravite v smeri Njivic in Malinske ali pa na drugo stran proti plaži Voz in Čižićem.

Priporočamo vam tudi izlet do mesta Krk in v Baško, kjer boste uživali ob prodnati plaži, če pa se boste povzpeli do ene od razglednih točk, boste imeli prekrasen pogled na otoke in Velebit.

Akcijska ponudba kampa Omišalj

Zimsko kampiranje

Kamp Omišalj imetnikom Avtokampi kamping kartice nudi posebno ceno kampiranja za 2 osebi - 22 €, ki vključuje tudi parcelo Gold, Silver in Standard z elektriko in psa. Otroci do 12 let bivajo brezplačno, starejši pa doplačajo 7 €.

Akcija v sezoni 2022 velja v terminih 1.1. - 2.6., 18.6. - 30.6. in 3.9. - 31.12.

Najem mobilne hišice – mesec ljubezni

Od 1.2. do 28.2. kamp Omišalj nudi posebno ceno najema mobilne hišice Delux (34 m2) za 4 osebe v prvi vrsti ob morju po ceni 66 € na noč. Min. bivanje 2 noči.

Cena vključuje tudi zaključno čiščenje, brisače in posteljnina, doplača se samo prijava in taksa. Zadnji dan je možna pozna odjava iz kampa do 16. ure.

Akcija vključuje tudi bon za meni (mesni ali ribji) po posebni ceni v konobi Timun v kampu – 13 € na osebo.

Več o kampu Omišalj in rezervacije kampiranja in najema mobilnih hišic >>

Več o ponudbi turistični kraja Omišalj >>