Kamp Omišalj – akcija kampiranja in najema mobilnih hišic na Krku

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Omišalj je prvi kamp na otoku Krk, ki je bil lani popolnoma prenovljen. Gostom nudijo ugodne cene kampiranja v času nizke sezone in popust na zgodnjo rezervacijo mobilnih hišic. Kamp bo v sezoni 2019 odprt od 19. aprila do 27. oktobra.

Superplatz kamp za leto 2019

Kamp Omišalj je urejen na območju starega kampa Pušča, kjer so tik ob morju lepo uredili kamping parcele z elektriko in vodo. Ker je na tem območju zelo malo naravne sence, so ob prenovi zasadili veliko dreves, pohvaliti pa moramo urejenost sanitarij, ki je na najvišjem nivoju.

Za urejenost in opremljenost je kamp pridobil naziv Superplatz 2019, ki ga nemški ADAC podeli le najboljšim kampom v Evropi.

Za vse, ki bi radi uživali ob morju v modernih mobilnih hišicah, pa omogočajo najem hiši za 4 – 6 oseb. Večina mobilnih hišic ima dve spalnici, nekaj pa je tudi večjih s tremi spalnicami. Vse hišice so klimatizirane, opremljene z dvema kopalnicam, kuhinjo, dnevnim prostorom in teraso, ob doplačilu pa so dovoljeni tudi psi. Določene mobilne hišice so urejene ob manjših bazenih, nekaj hišic pa je tudi tik ob morju.

Plaža v kampu Omišalj je prodnata, imajo pa tudi večji bazen, kjer najbolj uživajo otroci. Za njih so urejena tudi igrišča z igrali, v poletnih mesecih pa je organizirana tudi animacija. Od športnih objektov imajo igrišča za košarko, mali nogomet in mini golf. V kampu deluje tudi restavracija in trgovina.

Akcija kampiranja in najema mobilnih hišic

Imetniki naše Avtokampi.si kamping kartico lahko v kampu Omišalj izkoristite akcijsko ponudbo kampiranja 2 oseb po ceni 20 € na noč, ki velja v terminih 19.4. - 30.6. & 1.9. - 27.10. cena vključuje parcelo, 2 osebi, elektriko in psa. V terminu 1.7. - 31.8. je popust 5% na ceno osebe in ob plačilu z gotovino.

Mobilne hišice lahko rezervirat z 20% popustom – akcija velja na vse termine in sicer za rezervacije opravljene na njihovi spletni strani do 15. januarja 2019. Cene najema mobilnih hišic so ob začetku sezone že od 50 € na noč - z akcijskim popustom pa še 20% nižje. Tako lahko npr. najamete mobilno hišico za prvomajske počitnice že za 40 € oz. za hišico tik ob morju ali bazenu že za 88 €.

Več informacij o kampu Omišalj dobite na www.campingomisalj.com