Olivia Green Camping - prenovljen kamp v Tisnem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Severna Dalmacija ima številne zanimive kampe, med najboljše pa se s prenovo uvršča kamp Olivia Green Camping - Tisno, ki ga številni poznate še pod starim imenom kamp Dalmacija. Gostom z našo kamping kartico nudijo posebne cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

Lokacija kampa Olivia Green je ob robu kraja Tisno – še na celini, tako da ni nobenega trajekta ali mostu, s parcel pa kamp nudi lep pogled na otok Murter.

Kamp je bil v zadnjih dveh letih popolnoma prenovljen in je razdeljen na moderne mobilne hišice z bazeni in nove kamping parcele.

Lastniki čolnov se radi vračajo na ta del Dalmacije, ki nudi veliko možnosti dnevnih izletov npr. na Kornate ali bližnje otoke Vrgada, Žižanj, Kaprije, lahko pa se kar s čolnom odpeljete na ogled Šibenika in do Skradina ter slapov reke Krke. V kampu imajo urejene priveze, poskrbijo pa tudi najem čolna pri njihovih partnerjih v Tisnu.

Kampiranje pod oljkami

Celoten desni del kampa je namenjen ljubiteljem kampiranja, kjer so v terasah pod nasadom oljk uredili 70 parcel. Ob prenovi so na ob elektriki na vseh parcelah dodali še vodo in odtok, tako da je lokacija še posebej primerna za avtodome in počitniške prikolice.

Najbolj priljubljene so seveda parcele v prvi vrsti nad morjem, od koder je lep pogled otok Murter in najboljša lokacija za ogled sončnih zahodov.

Letos so prenovili tudi sanitarni objekt in še dodatno uredili okolico po kampu.

Plaža v kampu je dobesedno privatna in ni nobene gneče. Gre za kombinacijo peščene in prodnate plaže, tako da je zelo primerna za otroke. Na plaži sta tudi lokal in restavracija, tako da lahko zjutraj uživate na kavici ob morju, zvečer pa v dalmatinskih dobrotah.

Za goste, ki si želijo uživati ob bazenih, pa so na levem delu kampa postavljene moderne mobilne hišice.

Vse hišice so obrnjene proti morju in so opremljene s prostornimi terasami, med njimi pa so postavljeni manjši bazeni. S terase vsake hišice je prekrasen pogled na morje, dve manjši mobilni hišic za pare pa sta postavljeni na mirnem delu tik ob desnem rob plaže.

Na voljo je devet različnih tipov mobilnih hišic za 2 do 5 oseb in najbolj prestižne so Premium Family mobilne hiške, ki imajo kar 44 m2 notranje površine in še 38 m2 veliko teraso. Vse večje hišice so opremljene z dvema spalnicama prostornim dnevnim prostorom s kuhinjo in veliko teraso.

V kampu Olivia Green so dobrodošli tudi kužki, ki so dovoljeni tudi v mobilnih hiškah.

AKCIJA za imetnike Avtokampi kamping kartice

V kampu Olivia nudijo v določenih terminih posebno ceno kampiranja z našo kamping kartico:

> 20 € za 2 osebi in psa na parceli z elektriko in vodo v coni B + 1 dodatna parcela gratis (dodatno plačajo samo osebe) v terminih 29.4. - 15.6. 2021

> 1 parcela po redni ceni + 1 brezplačna parcela v coni B v terminu 15.6. - 18.7. 2021

> 20 € za 2 osebi in psa na parceli z elektriko in vodo v coni B v terminu 1.9. - 17.10. 2021

> 20 % popusta na ceno parcele v terminu glavne sezone 15.6. - 31.8.

> 10 % popust na direktne rezervacije mobilnih hišic čez celo sezono

Več informacij o kampu Olivia Green >> www.oliviagreencamping.com