Kamp Njivice z novim sanitarnim objektom in akcijo na kamping kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Krk je pri kampistih priljubljen zaradi bližine, lepih plaž in dobre dodatne ponudbe. Kamp Njivice, ki je bil v zadnjih letih popolnoma prenovljen, sodi med najboljše na Krku in Kvarnerju. V sezoni 2020 bodo zgradili nov sanitarni objekt, kamp pa bo pridobil kategorizacijo 4 zvezdic.

Kamp Njivice gostom nudi nekaj več kot 400 urejenih parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom. Gre za prostorne parcele površine od 100 do 120 m2 in dve tretjini parcel ima tudi dobro senco. Manjši neparceliran del je urejen tudi za goste s šotori. V kampu so psi zelo dobrodošli, saj imajo za njih urejen tuš in tudi eno najlepših pasjih plaž.

2 osebi kampirata že za 20 €

Kamp bo v sezoni 2020 do 2. novembra. V gornjem delu bodo zgradili dodaten sanitarni objekt, ki bo razbremenil sanitarije v srednjem delu. Gre za moderen objekt, ki bo prilagojen tudi otrokom in invalidom, dodali bodo družinske kopalnice, previjalnico in pralnico perila . Objavljamo prvo računalniško projekcijo novih sanitarij.

Gostom z Avtokampi kamping kartico nudijo posebne cene - 20 € za 2 osebi in psa na parceli Gold in Standard v terminih 29.5. - 30.6 & 5.9. - 1.11. Dodatno velja akcija 7=6 in 14=12. Na parcelah ob morju v istem terminu nizke sezone velja 10% popust na ceno osebe ob plačilu z gotovino. V poletnem terminu 30.6. - 5.9. pa je 5% popust na ceno osebe in ob plačilu z gotovino. Naročite brezplačno kamping kartico >>.

nove sanitarije - kamp Njivice

Najem mobilnih hišic in luksuznih vil

V kampu Njivice imajo v bližini morja ali ob otroškem bazenu in velikem otroškem igrišču postavljenih 106 mobilnih hišic za 4 – 6 oseb. Vse hišice ss zelo prostorne, saj na površini 30 – 35 m2 nudijo po dve ali tri spalnice, dve kopalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom in veliko teraso.

Najbolj priljubljenih je deset mobilnih hišic Prestige, ki imajo lasten bazen s pogledom na morje. Ker so psi v kampu dobrodošli, so seveda dovoljeni tudi v mobilnih hiškah.

Marbera Flora Green Villas je lani odprto glamping naselje v bližini kampa, kjer gostom nudijo dizajnersko opremljene hišice z velikimi steklenimi površinami, ki povežejo dnevni prostor z naravnim okoljem. Na voljo so različne vile za 2 – 6 oseb, nekatere so opremljene tudi s teraso na strehi hišice.

AKCIJA - 10% poust na najem mobilnih hišic in 20% popust na glamping hiške v sezoni 2020. Preverite cene na - www.kampnjivice.com

Spisek vseh kampov na otoku Krk >>

V Njivicah ni nikoli dolgčas

Otroci najbolj uživajo na prodnati plaži z leseno gusarsko ladjo ali ob manjšem bazenu s toboganom v gornjem delu kampa, kjer je tudi veliko igrišče z igrali in plezali. V bližini kampa je tudi urejen konjeniški center, kjer tudi otrokom omogočajo jahanje konj.

V kampu lahko najamete SUP deske in kajake, se zabavate na napihljivih igralih v morju ali pa se s kolesom odpeljete po Krku. Priljubljen je tudi tek po urejenih obmorskih poteh.

V poletnih mesecih v kampu organizirajo animacijo in številne prireditve, ki pa potekajo na prenovljeni promenadi v samih Njivicah.

Več informacij o ponudbi kampa Njivice - www.njiviceresort.com