Kamp Njivice - nove fotografije in video posnetek prenovljenega kampa

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskali smo kamp Njivice in si ogledali vse letošnje novosti. gre za nove kamping parcele in nove mobilne hišice. Kamp Njivice nudi tudi poseben popust na Avtokampi.si kamping kartico in last minute popust na najem mobilnih hišic.

Kamp Njivice smo obiskali ob evropskem kamping rally-u, ki je potekal v začetku junija in kamp Njivice Krk - avtokampi.sise ga je udeležilo več kot 800 kampistov iz cele Evrope. Kamp smo si ob tem tudi ogledali in preverili urejenost novih parcel v gornjem delu kampa. Pod novico si lahko ogledate nove fotografije in video posnetek iz kampa Njivice.

Kamp Njivice je v zadnjih letih popolnoma spremenil podobo. Od starega kampa namenjenega predvsem pavšalistom so uredili nove kamping parcele, postavili mobilne hišice in uredili plažo.

Letos so uredili še 160 novih kamping parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom. kamp Njivice Krk - avtokampi.siŽeleli so urediti tudi osrednji del kampa z bazeni za otroke in novo recepcijo, vendar pa jim vseh del ni uspelo zaključiti, zato bodo z njimi nadaljevali naslednje leto. Trgovino so letos začasno uredili v kiosku na začetku kampa.

Letošnja novost je tudi novo urejena cesta do kampa, ki je sedaj dvosmerna, tako da se gostom ob odhodu iz kampa ni več potrebno voziti skozi celotne Njivice.


kamp Njivice Krk - avtokampi.siKamp Njivice omogoča tudi najem mobilnih hišic za 4 - 5 oseb, ki so postavljene v bližini morja. V prvi vrsti imajo nekaj Prestige mobilnih hišic z lastnimi manjšimi bazeni. Mobilne hiške Premium so prav tako v prvi vrti ob morju, vendar brez bazenov, v ponudbi pa so še hišice Gold in Silver. Vse hišice so klimatizirane in opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo z dnevnim prostorom ter veliko teraso.  Ob doplačilu so v mobilnih hiškah dovoljeni tudi psi.

Sicer pa je kamp Njivice odličen lokacija za družinske počitnice, saj otrokom omogočajo v poletnih mesecih animacijo, za pse imajo urejeno pasjo plažo, ponudbo pa so prilagodili tudi kolesarjem, katerim nudijo različne kolesarske poti po okolici oz. celotnem otoku.

Akcijska ponudba kampiranja
V kampu Njivice omogočajo tudi posebno ceno kampiranja z Avtokampi.si kamping kartico - 17 eur za 2 osebi na parceli Gold in Standard v terminih 7.4. - 24.6. & 2.9. - 30.10. Za parcele ob morju je doplačilo od 5 do 14 eur, velja pav teh terminih tudi dodatna akcija bivate 7, plačate 6 noči ali 14=12.

V času glavne sezone (24.6. - 2.9.) je popust 5% na ceno osebe, ki velja ob plačilu z gotovino.

Last minute 10% popust na najem mobilnih hišic
Najemite mobilno hišico tipa Silver v terminu od 8 - 15. julija 2017 z 10% last minute popustom.

Več informacij o ponudbi kampa Njivice in rezervacijah dobite tudi na spletni strani www.kampnjivice.com