Kamp Njivice - fotogalerija prenove kampa in prireditev Rapsodija ognjemeta!

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Njivice na otoku Krku se zaključuje letošnja prenova. Nove kamping parcele, dodatne mobilne hišice, lokal ob plaži so glavne letošnje novosti.

V kampu Njivice na otoku Krk letos zaključujejo s 3. fazo prenove kampa v kateri so uredili 45 novih kamping parcel ob morju, ki so jih opremili z elektriko, vodo in odtokom. Dodatno so uredili nove parcele namenjene postavitvi mobilnih hišic. Objavljamo nov zemljevid kampa Njivice.
kamp Njivice Krk
Na novo je urejen tudi lokal ob sami plaži, v bližini pa so že lani uredili otroško igrišče. V ulici s trgovinicami bodo letos delovale prodajalna sadja in zelenjave, prodajalna pekovskih izdelkov, trafiko, v planu pa imajo postaviti tudi ribarnico. Dodatno so nasuli pesek na lani urejeni plaži.

Dela so večinoma že zaključena, sledi le še hortikulturno urejanje kampa in čiščenje zadnjih zadev po gradnji.

Oglejte si nekaj fotografij iz kampa Njivice, ki so bile narejene zadnji majski vikend. V soboto je ta del otoka zajela tudi toča, ki pa v samem kampu ni povzročila škode.

Rapsodija ognjemeta, Njivice 13. - 17. junij
Od 13. do 17. junija bo v Njivicah potekala prireditev Rapsodija ognjemeta. Za goste bodo pripravili poseben animacijski program, prilagodili  gostinsko ponudbo sami prireditvi (ognjena pica, ognjeni koktajli), v večernih urah pa bodo nastopale glasbene skupine. Seveda pa bo nebo razsvetlil tudi ognjemet.

Vse dodatne informacije o ponudbi kampa Njivice, o kamping parcelah, najemu mobilnih hišic ter pavšalnih parcel dobite na spletni strani kampa Njivice www.kampnjivice.com oz. na emailu reception@kampnjivice.hr.