Kamp Nadiža ima še dve novi leseni mobilni hišici

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Nadiža so za novo kamping sezono postavili dve dodatni leseni mobilni hiški, s katerima želijo podaljšati kamping sezono v tem delu Slovenije.

Kamp Nadiža je edini kamp ob reki Nadiži in tudi edini kamp v Breginjskem kotu. Od  Kobarida je kamp, ki leži ob robu vasi Podbela, oddaljen cca 10 kilometrov.
kamp Nadiža
V kampu so se pred leti odločili, da bodo svojo ponudbo usmerili predvsem k družinam z otroki, saj je Nadiža precej bolj prijazna do kopalcev kot Soča, ker je veliko toplejša. Za otroke so uredili igrišče s številnimi igrali, tobogani, trampolini, gugalnicami... Športniki bodo lahko koristili igrišča za košarko, odbojko na mivki, mali nogomet, namizni tenis in balinanje. Omogočajo tudi najem koles s katerimi se lahko odpeljete po Breginjski kolesarski poti ali pa se odpravite po sprehajalnih poteh na kratek ali malo daljši izlet.

Kamp vsako leto nekoliko prenovijo in dodajo kakšno novost. Pred leti so parcelam, ki ležijo tik ob reki, dodali še en del kampa, ki leži cca 500 metrov naprej. Tam so parcele uredili povsem na novo in jih opremili z elektriko, vodo in odtokom, kar omogoča udoben dopust predvsem gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Dodali so tudi povsem nov sanitarni objekt, kjer je gostom kampa na voljo tudi savna.

Najem lesene mobilne hišice
v kampu Nadižakamp Nadiža
Lani so ob robu novega dela kampa postavili dve mobilni hišici, ki pa sta nekoliko drugačni kot običajne hišice v ostalih kampih, saj sta leseni. Zaradi velikega povpraševanja so letos na travniku pod obstoječima postavili še dodatni dve zelo podobni.

Mobilne hišice na tem območju omogočajo predvsem podaljšanje kamping sezone tudi za tiste goste, ki ne pridejo sem z avtodomi, saj imajo hišice tudi dodatno ogrevanje. Hišice lahko sprejmejo do 5 odraslih oseb in 2 otroka. Hišice so opremljene s kuhinjo, dnevnim prostorom, dvema spalnicama, kopalnico in zunanjo leseno teraso.  V hišicah lahko bivajo tudi gostje, ki s seboj pripeljejo psa.

Najem počitniških prikolic
V kampu Nadiža lahko najamete tudi dve počitniški prikolici, ki sprejmeta do 5 oseb in sta postavljeni tik ob reki. Prikolici sta popolnoma opremljeni s predprostorom, kuhinja ima: štedilnik, hladilnik, posodo, jedilni pribor, mizo in stole. V ceno najema je vključena tudi posteljnina, satelitska TV, zunanji žar in ležalniki. Ob prikolici je tudi ognjišče, kjer si lahko zakurite ogenj. Vse kar potrebujete za vaš prijeten oddih je le vaša osebna garderoba.

Na spletni strani kampa Nadiža omogočajo tudi pregled zasedenosti mobilnih hišic in počitniških prikolic - rezervacije kamp Nadiža ali pa jih pokličete na telefonsko številko 041 443 535, kjer vam bodo z veseljem posredovali vse dodatne informacije.